Насилства во Македонија

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
@AceCaleb едниот е пресечен на ногата, му пресекол артерија и му праеле 5часа операција на скопската државна болница и засега е добар. А другиот е полесно повреден.
Тоа до некаде го дознавме и тогаш, туку сторителите? Од добро утро/вечер колење ако паѓа ебати слободно движење.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Тоа до некаде го дознавме и тогаш, туку сторителите? Од добро утро/вечер колење ако паѓа ебати слободно движење.
Официјалната верзија (и потврдена) е дека типот лежел пијан, двајцата дечки сакале да му помогнат, овој извадил нож и ги нападнал.
Пијандура некоја била, не ни знаел што прави. Мислам дека е уапсен, ако не се лажам.

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Vo dnevnik pisuvase deka napagacot se vikal david ili taka nesto, ako aludiras dali bil albanec, ne bil.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Vo dnevnik pisuvase deka napagacot se vikal david ili taka nesto, ako aludiras dali bil albanec, ne bil.
Не ми беше примарна информацијата дали бил албанец, туку зошто некој би заклал некој друг, причини и повод или нешто блиску.

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
А ова сега актуелното во Карпош, дали сте сигурни дека напаѓачите биле неадерталците кои ни се веќе познати? И кои лека полека етнички си го чистат и Карпош без никој да не им се спротистави. Што убаво им е навистина што сакат си прават. Кога ова го можат во Карпош, Аеродром и други населби незнам што останало за во Чаир, Тетово, Гостивар и други кои веќе се горе доле исчистени од други цивилизирани народи. Но колку и да е револтот голем не е поентата да се тепат недолжни луѓе треба да бидеме поорганизирани и да им се спротиставиме на оние што ги вршат тие напади.
Инаку мора да знаете дека ова не се тепачки ова е ЧИСТЕЊЕ. Оној што живеел на Косово знае како се чистеа другите народи. Незнам што треба да се случи за ова реалност да биде прифатена таква каква што е. Не мора на вести да биде објавувано но мора тајните служби да почнат малку да го чистат општеството од гниди.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Океј дечки доволно е. Ве предупредив еднаш. Сега веќе казнувам. Нема потреба да поттикнувате насилство.
Постовите се избришани и очекувајте бан од тема.

V

viktora

Гостин
А ова сега актуелното во Карпош, дали сте сигурни дека напаѓачите биле неадерталците кои ни се веќе познати? И кои лека полека етнички си го чистат и Карпош без никој да не им се спротистави. Што убаво им е навистина што сакат си прават. Кога ова го можат во Карпош, Аеродром и други населби незнам што останало за во Чаир, Тетово, Гостивар и други кои веќе се горе доле исчистени од други цивилизирани народи. Но колку и да е револтот голем не е поентата да се тепат недолжни луѓе треба да бидеме поорганизирани и да им се спротиставиме на оние што ги вршат тие напади.
Инаку мора да знаете дека ова не се тепачки ова е ЧИСТЕЊЕ. Оној што живеел на Косово знае како се чистеа другите народи. Незнам што треба да се случи за ова реалност да биде прифатена таква каква што е. Не мора на вести да биде објавувано но мора тајните служби да почнат малку да го чистат општеството од гниди.
Сто посто!И во лептокарија пред неколку дена,и вечерва во ситимол.Они не го чистат карпош.Напаѓаат каде се повеќе.Во ситимол да не правиме муабет,пола косово е на пазарење и шетање на нусињата да им ги ебам под мантил.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Ниту еден од овие напади не е случаен, така се учени од мали нозе.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.489
Ако до пред некоја година беа само на тепачки, сега се префрлија на ножеви... значи сега гледаат човек да го однесат во гроб. Немам коментар со какви издркотини живееме. Еј ти некого да нападнеш со нож од чиста мира треба да ти фали нешто во тоа главата. Не ги можам албанциве веќе, толку нецивилизирано племе се, абе чудо едно. Како да не беше доволно што донесоа војна во државава, ги напикаа сите и ќоро и сакато во администрација, ни убија деца на Велигден а притоа и излегоа да ги бранат убијците,праќаат деца во Сирија, а сега и ќе не колат на улица. Јас незнам како ќе се продолжи да се живее со инцестиве, навистина незнам... што ги ебам, еве јавно кажувам дека одсега и јас ќе се шетам со нож, па нека напаѓаат ако се толку мажишта. Јас дека живеам во средина каде што овие се мнозинство, приморан сум на ваква одлука, дека животот ми виси на конец, може секој од зад грб (а не право во лице) да ми забие нож. Можеби ќе умрам од нивни нож, ама ќе понесам и еден од нив со мене во гроб, барем ќе знам дека не сум загинал за ништо.

Ова го пишувам при здрав разум, и не изигравам патриот како сељацине што живеат во доминантно македонските населби/градови. Како што кажав, јас живеам во околина каде овие се мнозинство, и затоа сум приморан да превземам вакви радикални мерки. Па сега што биде нека биде.

Последно уредено:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Па не само од економски причини и ради вакви работи се исели цела држава ако нешто се обидете да направите ќе ве здроби полицијата и тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom