Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ja pa obratno ja pishav i ja pogodiv, ali Dnipro inale drugi planovi za mene.

Коа веќе си пишал прелаз а не си можел сингл, си требал другото двознак ипак посигурно е колку толку а вака стварно нервира прелаз да погодиш а да кикснеш на фикс ради реда. Иначе и оваа не пуштаа да се игра сингл ?

Коа веќе си пишал прелаз а не си можел сингл, си требал другото двознак ипак посигурно е колку толку а вака стварно нервира прелаз да погодиш а да кикснеш на фикс ради реда. Иначе и оваа не пуштаа да се игра сингл ?
Ne pushtaa vo Sportlife, demek 100 bil minimalen vlog a jas 50sche imav u mene :\

Jebiga brat, u nedelata pogodiv edna od 35 koef, me butna edna od 8, pred nekoj den ja pogodiv Panathinaikos 2-1 me butna pomalce od 2 koef.

To be kajgana magijo ..dusicka si [emoji4] [emoji5]
Samo daj pocesto na nas kladionicarite ..

Dobro be Dali ke vlezi edna denes bez da ne maci do 90ta minuta, dosta bese macejne vikendov. ajde be NANCY da vi ebam sestrite od eden do posleden ajde uste vas ve cekam

еменнннн 2-2 94 мин како беееееееееееееееееееееее :facepalm:

:giggle: :giggle:ќе се отепам.... и Емен ми ја даде ГГ3+ и добитен сум:vozbud:ги извадив вчерашните два бона:X3:

Динамо Сасари, 44-57 водство на крај на трета четвртина, им направија серија 24-4 за на крај да изгубат со 72-71 цццццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom