Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Срцка е бе, срцка :) Само што ме потсетува на.. к*ртизана :D

Иначе, во ТМобиле не знаеле што е маката, па го однеле во овластен Нокиа сервис/претставник? Никогаш до сега не сум носела телефон стар 3 дена по сервиси, нц, нц.
Хаха
Лоша среќа,не знам кој е овластен сервисер на Нокиа кај нас, ќе го средат во краен случај да го земанат со нов.

Срцка е бе, срцка :) Само што ме потсетува на.. к*ртизана :D

Иначе, во ТМобиле не знаеле што е маката, па го однеле во овластен Нокиа сервис/претставник? Никогаш до сега не сум носела телефон стар 3 дена по сервиси, нц, нц.

Јас кога правев договор со вип пред 10 дена,имаше исто вратена 930 нова неколку дена.Ја видов во најлонче ставена и пишано Сервис.Кога ја прашав продавачката во вип што е со нокиава,рече дечкото ја вратил расипана била нешто и си земал самсунг с5.Изгледа 930 си имаат некоја мака,а мене многу мерак ми прави :)

Се што недостасуваше во Lumia 530 сега тоа е надополнето во 535ката :)
Солиден за цена од 110 eу.
Capture.PNG

Иам некое чувство дека ќе се прослави овој како 920ката.
5мп предна за селфи + голем екран + блиц + впечатливи бои + евтин. За тие пари, нема подобро.

Јас кога правев договор со вип пред 10 дена,имаше исто вратена 930 нова неколку дена.Ја видов во најлонче ставена и пишано Сервис.Кога ја прашав продавачката во вип што е со нокиава,рече дечкото ја вратил расипана била нешто и си земал самсунг с5.Изгледа 930 си имаат некоја мака,а мене многу мерак ми прави :)

На оваа само маката со микрофончето, дуро се ... оргазам :)

kako e 635kava? eftin e dosta. vredi?

Вреди, само ќе праиш селфи со задна камера. :icon_lol: A и нема блиц. Најдобро ќе ти е да почекаш 535 да стигне во Македонија, ако не ти се брза и ако ти е битна камерата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom