Денешните жени...

Зборов курва како Добар ден го кажувате, браво бе мажи. Сега фали @Sussaro на темава да скоцка еден долгометражен пост, што се изменило во изминативе две три години од кога се немаме карано на темава :)

Наместо долгометражен пост, да видиме што има да каже на темава еден реномиран и светски познат експерт (жена) од 12:31 до 12:43

Последно уредено:
Наместо долгометражен пост, да видиме што има да каже на темава еден реномиран и светски познат експерт (жена) од 12:31 до 12:43

ТИ СИ ЌОВИНИСТ :mad::mad::mad: А СТАРОВО ДРТАЛО Е СО ИСПРАН ПАТРИЈАХАЛЕН МОЗОК

ТИ СИ ЌОВИНИСТ :mad::mad::mad: А СТАРОВО ДРТАЛО Е СО ИСПРАН ПАТРИЈАХАЛЕН МОЗОК
Ова не е нејзино мислење, туку си кажува жената што привиденија видела.
Малер бе, такви и се гаѓале само.

Жените ми се исти, и денешни и вчерашни. Најверојатно и утрешни исти ке ми биднат.
Love women so much i like to put them in my mouth.

ke ti pustam dedo koj kazuva deka najgolem grev e preljubodejsviieto pa posle ke vidime dali ke pisuvas vise na forum za zenite i mazite.
ps: sto posto babava bila vo masko drustvo radi toa taka zbori :)

Да беа сите како што се класифицираат општо од алфа попупацијава наша дека идат по пари проста математика кажува дека 1 третина никад немаше да има девојка а останатиот процент некад ке прелажат некоја и ке легнат нешто кратко.
Има вистина у тоа дека идат по вредност што не секогаш е пари (ако ако имаш само пари она иде по сопственикот на парите не по личноста што е до неа) не викам не, али кој не иде? Мојата филозофија е дека девојката си има „цена“. Цена изразена во внимание и љубов колку и дали ги заслужува, колкав дел од мојот живот ке и го посветам на неа, (да не претерувам со “колкав дел од срцево заслужува, ке го оставам тоа на вечните романтичари), секоја по заслуга. За девојка што заслужува јас би и посветил се што набројав погоре вклучувајќи и пари, би ја дарувал, би ја шетал. Би направил многу работи. Но, девојка што мене ме вреднува според пари јас ја вреднувам според „услуги кои ги нуди“. Тоа не е девојка, тоа е производ. Ако сакам да уживам у некој производ за време на викенд, таков производ и би побарал и би си купил. Таква девојка не би ја нарекол своја девојка. Еве хипотетички и да фатам таква девојка, утре таа логично е да ме остави за некој побогат нели, у тоа нема љутиш, се појавува боље опција, пробува и успева, тоа е успех за неа. Јас нема да сечам вени сигурно :) нема да ги тепам и неа и него и да ги давам нивните блиски во Вардар.
Ако девојка ме остави или не е среќна со мене - она мора да има некоја причина. Дали јас не сум успеал да ја задоволам на сите полиња или не си одговараме едноставно, тоа е нејзино. Конекцијата меѓу маж и жена е многу многу поголема од сума во банка, али од друга страна од љубов не се живее, таков е животот. Камо да беше така просто и едноставно :)

Никогаш не си останал без добар аргумент. Али Баба Ванѓа и мене ме изненади, види шо бесна била на јазик.

Морам во овој стил да реплицирам исто така со еден реномиран и светски познат експерт жена малу помлада од Ванѓа али од истата бранша видовита кралица.

Како бе немало? Па кој ги работел ороспииве тогаш? :pos:

Мене ми падна во очи паѓањето на стандардите кај жените по 30.
Баш напротив, мислам оти тогаш имаат поголеми стандарди за тоа каков маж сакаат и им треба. Секоја еманципирана, независна девојка, која веќе навлегла во четвртата деценија од својот живот, има изградено став за тоа што сака и што неќе. Поучена од поранешните искуства со мажите, јасно знае на што сака да наиде и со каков би можела да биде. А тие кои би се мажеле со било кој, само за да не се сами, стварно не ги разбирам.

Постов ми е за овде, сум ја згрешила темата. :)

10665393_923003464400987_6947737011424431557_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom