Признание за извршено убиство на дете

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Оваа погоре јас би ја убил мртов-ладен... и ќеф ќе ми биде...

Инаку за темава... смртна казна за сите што си ги убиваат децата. Без размислување, најсурово и најболно што може...
Извини брат, не ми се познати координатите на димензијата во која шо ти си одлетал...
Но светов во кој шо си го пастирал постоф се карактеризира со тоа што убијците на мали деца се закитуваат со ордени за храброст, и други највисоки одличја....
Воопшто не би требале да се штрекнувате, згрозувате, ниту пак да осудувате настан како ова, бидејќи тоа би било поголем злостор од самиот чин на убиство на мало дете...
Самата осуда само го потикнува понатамошниот колеж на мали деца....:smir:

Онака, незнам како воопшто можете да ја прочитате веста за такоф настан, и да успеете да останете во сопствената кожа и да пишете лицемерна осуда на еден посран форум?! (?!?!?!?!?!?!)
Јас барем сум свесен дека сум бездушен, крајно време и вие да сконтате дека сте такви, тоа би бил првиот чекор-првата пушка протиф убиците на деца....

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Воопшто не би требале да се штрекнувате, згрозувате, ниту пак да осудувате настан како ова, бидејќи тоа би било поголем злостор од самиот чин на убиство на мало дете...
А да ги пратиме во установа каде ќе го лечат нивниот болен ум?Да им ставиме тенис маса,со убав прекрасен парк надвор,ручок со убава поставена маса и вечера со две свеќи?
Не ми е јасно како може нормален човек да биде и остане рамнодушен на такви болни случки!
Смртната казна е малку...има многу похумани начини за такви хумани луѓе!

Во германија се случуват секојдневно убиства,силувања,малтертирањена деца...нема смртна казна го стават во клиника,слободен е после неколку години и пак го повторува истото!

За такви ....светот е премногу тесен!

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Аман ! Знаев дека делам планета со секакви, ама сега ми е срам да кажам дека сум го дишел истиот кислород со вакви...створења...
Неее, не смртна казна...chinese water torture, па самица, па тогаш остај ги без храна и вода да умрат...
Бар дел од болката да осетат. Животни!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Извини брат, не ми се познати координатите на димензијата во која шо ти си одлетал...
Но светов во кој шо си го пастирал постоф се карактеризира со тоа што убијците на мали деца се закитуваат со ордени за храброст, и други највисоки одличја....

Онака, незнам како воопшто можете да ја прочитате веста за такоф настан, и да успеете да останете во сопствената кожа и да пишете лицемерна осуда на еден посран форум?! (?!?!?!?!?!?!)
Јас барем сум свесен дека сум бездушен, крајно време и вие да сконтате дека сте такви, тоа би бил првиот чекор-првата пушка протиф убиците на деца....

Брат, значи да ги оставиме овие да си ги убиваат децата. Кој ги ебе на крај и краишта. Па, сепак тоа се само деца нели?

Ќе си признаеме дека сме бездушни и што сака нека биде. Многу едноставно. Или пак не?

Да, во светов има луѓе кои добиваат ордени за убивање деца, да тоа е бизарно во најмала рака и иронично, ама сепак е суровата реалност нели?

Такви чуда што прават грозоморни работи не вредат да живеат. Крај на приказната. Затвор - една фина инекција во рака и чао џаци. Не мора сурово, доста е да го нема.

А, да ако признавањето на нашата бездушност е првиот чекор во борбата против убијците на деца, кој е вториот?

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Брат, значи да ги оставиме овие да си ги убиваат децата. Кој ги ебе на крај и краишта. Па, сепак тоа се само деца нели?
Ne gledam kako, toa shto na nekoj forum ke bide napishan obichen post - poln so 'opravdan gnev' ( od tipot 'oko za oko') - menuva neshto.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
imam kazano i vo drug post...i so ke se izmaci zlostornikot so smrtnata kazna bre?.........voopsto nema da se imaci...ke si umre i so...za niv treba macenje....stavigi vo zatvor ili ludnica vo onie "beline" sobi kade so i da ne saka ke spobudali :)ne znam kako ne im e zal sepak zrtvata e dete, nevino malo dete.....ali ete, ima i takvi koi uzivaat vo toa....a ti "takvite" se psihicki poremeteni!

Член од
7 февруари 2007
Мислења
227
Поени од реакции
0
Ве читам зборувате за чедоморство некаде во светот и дека се и сешто имало по светов ???
Тоа е реалност што пред некој месец ја доживеавме и ние. Морници ме лазат кога само помислувам на тој болен ум, психопат, или незнам уште како да го наречам пошто нема збор на светов што би го опишал некако. А еве ја и реалноста:

Го задавив со јаже и го закопав во дворот мојот новороден син. Оваа изјава на 42-годишниот Слаѓан Петковски го стави зад решетки. 30-дневен притвор му одреди судијата Стојан Михов, пред кого таткото убиец признал уште едно злосторство.
Со јаже веднаш по породувањето на неговата сопруга Весна, Слаѓан минатата година задавил уште негово чедо. Двете бебиња прво ги закопувал во дворот, потоа ги преместувал 300 метри подалеку, во близина на бавча.
Чедоморството се случувало со знаење на потесното семејство.
Што ме прашуваш мене, што да кажам?“, рече дедото на убиените деца.
40-годишната Весна, мајка на десет деца, против која полицијата покрена кривична пријава, а судот поради недостиг на докази за соучество привремено ја ослободи од притвор, според соседите, ретко излегувала од домот на 12-членото семејство.
Весна се породила во куќата, од каде соседите слушале бебешки плач. Знаеле оти има новороденче на кое потоа му се губи трагата. Ова го пријавиле во полиција. Првично се сомневале дека децата се посинуваат нелегално.
По распитот во светиниколската полиција, таткото убиец го посочил местото каде го погребал последното дете. Ископувајќи го распаднатото тело, полицијата случајно го открила и другиот скелет на новороденче погребано минатата година.
Кај истражните органи денес се постави и дилемата дали расветлувањето на случајот побројно чедоморство кај семејството Петковски ќе значи расветлување на други застарени случаи на убиство на сопствената рожба во Светиниколско.
Не се работи за две, туку за три убиени бебиња во семејството Петковски, велат жителите на Пеширово.

Значи тука за бесење не е само таткото и мајката ами секој кој што знаел за ова а ќутел.
„Оправдувањето“ за убиствата уште повеќе ми го крева притисокот а тоа е - „Немањето на материјални средства за издршка на семејството“
ПСИХОПАТИ

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
„Оправдувањето“ за убиствата уште повеќе ми го крева притисокот а тоа е - „Немањето на материјални средства за издршка на семејството“
ПСИХОПАТИ
izgleda coekov nemal slusnato za kondom....pa majko mu mozel da dade 100 den a ne ke prai ko lud deca i posle nemal moznost za izdrzuvanje i ke gi ubiva...bolest ej se cudam kakov covek e toj so si gi ubiva decata!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
imam slusamo za mn vakvi slucai kade sto majkite si gi ubaivaat decata,ama najcesto satoa sto se vo postporodilin sok,oni ne sakaat da gi ubijat,sepak se majki,ama pobudaluvaat i neznaat sto pravat:toe::toe::toe:
jas bi sakala da praam muabet so vakvi psihopati....da vidam sto im se vrti u mozokot....pa moze ako doznaeme ke mozeme da gi spasime i niv i malite deca!!!

CruelGirl

Muzza
Член од
5 септември 2007
Мислења
58
Поени од реакции
0
Уште еден доказ дека треба да се вложат повеќе средства за да се испитува човечкиот мозок.
А зборот нормален хехе воопшто овде не припаѓа

E

elena-cuci

Гостин
ненормална работа. па што ги правеле ако "немале материјални средства" за да ги издржуваат. бог да чува, тоа не се луѓе... ни у животни не спаѓаат... кој знае што се.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Се изначитав одвратни работи, ми се крена притисокот:nerv:

Не се работи за две, туку за три убиени бебиња во семејството Петковски, велат жителите на Пеширово.
:pop::pop::pop:

Луѓе без мозок раѓаат деца иако знаат дека немаат можност да ги издржуваат. Само на душа земаат невини суштества. Шо било тоа 10 деца, а не можеш леб да им купиш??? Па ајде, решение да ги убиваш!
Некој не може деца да има, а некој си игра ку*ташак! Некој ќе посвои дете и ќе му го одземе животот! Со кое право бе??
Болни!

Се изнервирав скдлјгфксјг
пријатно

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Не можам ова повеќе ни да го читам!Грозно!Одвратно!Жално...
Животните знаат повеќе да се грижат,а овие пак?
Како само они едноставно си го решиле проблемот-нема леб и ајде квит...Ма ајде страшна работа,умоболни,како сами себеси не си стават јаже околу врат туку на децата...
Па онаа неможела да слуша како плаче,море нежна жена,неможела да поднесе...
Какви се луѓе не постојат....
Се згрозив!

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Таа е или неточна или била надувана па не знаела шо да прави да го затне детето

па ...

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..зарем овие суштества можат да се наречат луѓе? преставуваат срам...болест за човештвото... зарем толку може да истрпи човековата психа?? зарем за едни пусто пари ќе убивам свое дете? своја крв?
...јас за овие суштества ..незнам..никакави казни не постојат бе..нешто најмизерно би требало за нив да се смисли...

Kajgana Shop

На врв Bottom