Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Emelec - del Vale 2ka @ 2.45
prochitav deka emelec do kraj na sezona kje igrale so rezervi zoshto nemale shansi za prvo mesto..Vredi da se proba :))

Денеска то шо требаше не влезе па милан обавезно да, особено па то дрвото

Sent from my iPhone using Tapatalk
oti denes ne vleze nisto be bas izlegoja kako so treba samo koj si razbira ke si fati koj ne ke sviri liverpul slucajno da ne trebase da pobedi ili pak napoli na 1.25 koef. sekoe kolo so kiksat i red drugi da ne gi nabrojvam plus jas ne rekov deka milan ke izlezi kazav strelec na gol

Osven Salzburg,drugite izgledaat prilicno sigurni .
Uste eden prilicno dobar den..se osven Cloppenburg ne ispadna,i taa me padna za kes .veke nekolku dena po red,po 2/3 tiketa na den po eden par(gol ili kos) me pagaat ..e bravo .mi mirisa deka najmalku uste eden tiket vecerva vo temata poplaki ..

Еве еден поклон за вечерва. Мемфис Клиперс под 208 коша. Коефициентот не е којнае што 1,3 одвај, но сепак е поклон.

Ајде Интер 1 гол

Да ве ебам во гз,од мене толку од господ повеќе

Последно уредено:
@Кртола
За утре гледам има богата понуда од КХЛ, па не е на одмет некои предлози да издвоиш :D
Ги гледам и ми се плачит колку лоши парој имат :tapp:
Ке прочепкам некој тип да најдам асален барем се надевам Магнитогорск 4,5+ за тој коеф вреди 1,80

Потоп викенд :confused:[DOUBLEPOST=1416783880][/DOUBLEPOST]По еден гол на Коринтијанс - Гремио и Каракас - Атл. Венецуела.
Фала.

Последно уредено:
денес ме падна Колдинг :tapp:
шо убаво ливче си имав, со Стандард 3+, 2 коефициент .. и отидов после на поправно ги ставив барселона Т1 +32,5 и Будучност Т1 + 29,5 на 500 = 1700.. али јебига, во добар минус влегов денес:cautious:
За утре:
Фенербахче ГГ
Шмона ГГ
Ајакс Јонг ГГ
Серветте ГГ
на 500ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom