S
Samurai_Sk
Гостин
Ке ми биде прв пат не знам вајлда многу возбуден ке бидам, конечно и јас ке имам секс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да тебе изметот ти мириса на ванила,урината и потењето на скап парфем,кога прдиш сите трчат да го доживеат тоа задоволство на мирис.Па познавајќи се себе никогаш не може да се случи. Не затоа што се трудам да бидам светица или не знам што таму, за мене сексот без емоции не може да се случи. Правам работи што ги сакам од срце. За да посакам секс морам доволно да ја познавам личноста и да почувствувам дека му значам нешто и дека ме почитува. Исто и јас морам да имам вакви чувства за него, во спротивно тоа би бил многу ладен однос. Треба да бидам многу заљубена. Јас сум многу сензуална и стравствена ама само со тој што ќе ми го допре срцето. Што прават другите не ме интересира, некому не му требаат емоции за секс, некому му е доволен физичкиот изглед само, различни луѓе сме. Кој што сака нека прави.
Да, така е. Не знам што ти засмета во мојот пост. Жалам што не можеше да звучи поинаку, како тебе што би ти одговарало.Да тебе изметот ти мириса на ванила,урината и потењето на скап парфем,кога прдиш сите трчат да го доживеат тоа задоволство на мирис.
Се сметаш за натчовек над сите човеци.Да, така е. Не знам што ти засмета во мојот пост. Жалам што не можеше да звучи поинаку, како тебе што би ти одговарало.
Не знаев дека сите други жени на светот имаат секс на првата вечер... Сега знам, благодарение на тебе. Не знам од кога емоцијата ги прави деца луѓето. На форумов треба да имаш едно мислење како што сите други имаат, иначе си заостанат, со тебе нешто не е во ред, итн. Епа баш ме заболе да ти кажам искрено, правам само она што САКАМ и ПОСАКУВАМ, а не она што би требало. Подобро сама себе ќе си угодивам, него некому да му угодувам. Тоа е тоа...[DOUBLEPOST=1416492858][/DOUBLEPOST]Џабе и се фрливте - свое мислење си има.
И најверојатно е дете ама тоа е друг муабет.
Затоа што не сакам секс на првата вечер или што морам да бидам заљубена? Не знаев дека тоа ме става над другите.Се сметаш за натчовек над сите човеци.
Може да ми кажеш зошто? Баш да чујам. Или не знаеш што да кажеш. Да бе вие на форумот многу сте паметни, ама само на форумот.Типична 12-годишна![]()
Типична 12-годишна![]()
се чудам како на Македонија не и тргнало до сега.