Prime
Оптимус
- Член од
 - 4 јули 2010

- Мислења
 - 6.238

- Поени од реакции
 - 8.304

Не го заборавај Мане.Само за Б тимот има инсајдерски Декси... За првио слабо ова сезона , од ко му замина Монголо.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го заборавај Мане.Само за Б тимот има инсајдерски Декси... За првио слабо ова сезона , од ко му замина Монголо.![]()

,а ќе има од Јужна Америка нови фаци,и најверојатно нов тренер,стрејнџер......
. 
.
.Играл не играл ,се повредил (демек) ,  шитнал утакмица,прави кланови , пиел до сабајле , пушел,дремел по кафиња се исти курац.
. Мене ми е страв на вечер да одам покрај стадион и уште да има врнато ќе пропаднами во калта.
.Оди бе како чоек гледај утакмица ,ако ти се гледа фудбал.Ама некој се дрзнува да прај непромислени потези страшна работа.Исто како пред неколку години ми вадат транспарент Гробари Битола
.Тој транс беше напраен пред точно 3 години за ЕП во Србија....и се вади само на репрезентацијап.с. Со кој памет некни со Словачка извадиле транспарент Ултрас Битола , не ми е јасно.Оди бе како чоек гледај утакмица ,ако ти се гледа фудбал.Ама некој се дрзнува да прај непромислени потези страшна работа.Исто како пред неколку години ми вадат транспарент Гробари Битола
.

Нема никаква потреба да се вадат транспаренти кога се оди да се гледа утакмица.Се прат испади од поединци без врска колку да се сликат за фејзбук. Значи на место е муабетот да се вади транспарент кога оди да се навива. А не вака седнале 5-6 души извадиле транспарент и грицкат сончогледТој транс беше напраен пред точно 3 години за ЕП во Србија....и се вади само на репрезентација
Се крена многу прашина за ова....непотребно....
Сепак е транс на подгрупа во боите на Македонија....и според мене не е толку страшно...
И Хрватите во копот со Италија имаа хрватски знамиња со имињата на екипи БББ,Торцида итн...
Не е ко на времето на СП во Хрватска ко се одеше со зелени транспраренти Чкембари...![]()
.
. Ама да ти кажам по последните случвања можи и поарно се странци нека бидат , кога излезе Динчев по фер од Брдаровски 
.