Баш сеа за овој модел дискутирав со другар, малце ми е сумличен. Нема ништо на интернет, нити ревјуса, видео нешо...
Иначе ова телевизија го имаа и у Нептун за 38000 ми го понуди
Slusaj prijatele za LG-to go imam od koga dojde vo MK i ke ti kazam,se e ekstra osven edna golema mana,koga gledas slika so ednolicna boja na ekranot po kosovite e malku potemno znaci ne e ednakvo osvetlen panelot i koga gledas slika vo dvizenje najveke se primetuva vo kadri koi ima oblaci mozes da go primetis led svetloto kako mlazevi na sekoj 5 santima toa e ogromen minus zasto ne bi go gupil lg-to(a go kupiv),da dodadam deka site lg od ovaa serija se takvi koj i da zemes
prviot lg42lb670v mi se rasipa za 40 dena,na panelot se pojavija vertikalni linii(sto znaci deka se rasipa panelot od cista mira)
potoa cekav 25 dena za da mi odobrat i zamenat i povtorno zedov isti a mozev i drug,predsuden mi bese dizajnot a ne bi trebalo da e taka ama sto da pravam ima edna pogovorka ( lice proda pi?e)
boi aplikacii i ostanato se e ok,ama i ova pogore sto ti napisav e mnogu vazno taka da dobro razmisli
cudno na vakov skap i toa mnogu popularniot IPS panel da ima vakva mana
za Samsungot nemozam nisto da kazam poso ne mi e poznat
SREKNO!