Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
CoD_AW_42GB-600x337.jpg

:icon_mrgr:
Ке си играм на 360 :(

Zdravo gejmeri :)... Imam eden problem moze li nekoj da mi pomogne?Mi trebaat tie 2te kabelcinja za cd romot na xbox 360 Pro tie se Sata i Power Cable moze li nekoj da mi kaze kade mozam da najdam vakvi kabelcinja ili da kupam nov cd rom so kabelcinja..Fala odnapred

Momci igra nekoj CoD :D i dajte nekoj sovet nemozam da mrdnam 4-5 saati iam igrano score katastrofa dur da nanisanam u nekoj toj me ubill epten e zaebano

Јас играм Black Ops,можам и онлине да играм ако сакаш да играме кажи ми гејмер таг на LIVE... :D

Колку ќе ме чини нов x box 360 и да го чипувам да ми чита пиратски цд а

Колку бесплатни реклами му ги направивме на форумов, треба да дава попусти за членовите на форумот на Кајгана.
http://www.idc.com.mk/250 GB ова нова со чип е . И пишува со 30 игри вградени значи не може да игра со пиратски цд а туку со инсталирање на хард диск ?

http://www.idc.com.mk/250 GB ова нова со чип е . И пишува со 30 игри вградени значи не може да игра со пиратски цд а туку со инсталирање на хард диск ?

Тоа во превод значи дека е хакнат, односно чипуван - вистинскиот технички израз е флешуван или хакнат, но добро - и дека доаѓаат 30 видео игри со самата конзола.

Секоја Xbox 360 конзола може да биде флешувана, односно хакната, или чипувана - општо прифатениот израз за таквата модификација на конзолата.

Тоа во превод значи дека е хакнат, односно чипуван - вистинскиот технички израз е флешуван или хакнат, но добро - и дека доаѓаат 30 видео игри со самата конзола.

Секоја Xbox 360 конзола може да биде флешувана, односно хакната, или чипувана - општо прифатениот израз за таквата модификација на конзолата.
Сакам да те прашам дали може да прима пиратски цд директно да се игра или пример може само да ја симнам на торент па да ја инсталирам па да ја играм без цд.

Сакам да те прашам дали може да прима пиратски цд директно да се игра или пример може само да ја симнам на торент па да ја инсталирам па да ја играм без цд.

Да, прима пиратски преку DVD диск, а со дополнителни модификации, може да чита и директно од хард дискот, но за ова ќе мораш дополнително да се консултираш со Драган ИДЦ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom