Песни на една младост

• Креатор на темата Креатор на темата tonci63
  • Време на започнување Време на започнување
оваа тема е за тие што сакаат да ги тестираат перформансите на својот компјутер. Страна 2 е особено добра за таков тест.
Toe e se sto imas da kazes???? Mizerija....[DOUBLEPOST=1415207372][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1415208068][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Има и друга опција, да се напише името на песната и изведувачот и да се стави линкче затоа што сите немаат чудовишта по дома, инаку интересен избор на песни.

Господине премногу песни ставате ми кочи компјутерот.
Ova veke zvuci malku poinaku. Da bidam iskren navistina imam mokna masina i osven sekunda ili dve ....kaj mene nema nikakov drug problem da mi gi otvori stranicite. Vo red, ke praktikuvam po edna pesna dnevno zatoa sto cinam taka i ke se resi problemot. Ubav den da imas, blagodaram sto go posetuvash mojot profil pa poveli stavi i ti nekoja pesna koja mislis deka pripagja tuka.[DOUBLEPOST=1415269246][/DOUBLEPOST]
Има и друга опција, да се напише името на песната и изведувачот и да се стави линкче затоа што сите немаат чудовишта по дома, инаку интересен избор на песни.
Vo red..., blagodaram na komplimentot za izborot na pesnite..., opcijata sto ja nudish ja probav i ne mi se dopagja, no otsega ke praktikuvam po edna pesna dnevno, pozdrav i ubav den i na tebe ti posakuvam pa bujrum so nekoja pesna i ti ...[DOUBLEPOST=1415269548][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1415292134][/DOUBLEPOST]`edna ili dve ... :-)

Последно уредено:
bravo...prekrasen izbor...pozz[DOUBLEPOST=1415302210][/DOUBLEPOST]..nedostaje mi ono sto sto moja masta pise svake noci na praznim belim zidovima....cak i samu noc bojim bojama ljubavi..umjetnik sam dali si znala...na samom mraku kao na platnu iscrtavam po secanju poznate obrise duse ...i zelim da me san ne savlada...umjetnik sam ...portretirao sam te na zidu...ako gledas mojim ocima istinita si...bas onakav kakvu sam te upamtio....i dok me mjesec miluje, tu na mom uzglavlju jos mirises na dan...na onaj dan kad sam te prvi i zadnji put sreo ..na nas pocetak i kraj ....a vidi zvjezda jos pada ...pada..pada... ..dobar sam devojcice moja plava...iiii...uzivam u svakom novom jutru ...udisem prolece ...ljubim sadasnjost ...blagoslovljeno se molim za svaki tren tvoje srece .. da sto duze traje... ...nek ti ovaj dan bude posebno divan i ljep ...moja princezo...

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1415351489][/DOUBLEPOST]I kad zaronim u sećanje i izvadim uspomene, shvatam...Da ja sa tobom nikada nisam znao na čemu sam...Ali sam uvek znao da si moja, na neki način......

Последно уредено:
Последно уредено:
Ииии од кај ја ископа жити се, браос. На времето кога излезе по 20 пати ја слушав едноподруго. :cool: Баш песна на мојата младост. Ѕвер си:D

Ииии од кај ја ископа жити се, браос. На времето кога излезе по 20 пати ја слушав едноподруго. :cool: Баш песна на мојата младост. Ѕвер си:D
cifrata od preku 10.000 cd koi gi poseduvam... mislam deka dovolno kazuva...inace na vremeto i profesionalno se bavev so muzika...pozz i ubavo popladne ti posakuvam...[DOUBLEPOST=1415720615][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1415720725][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom