Кико Д.
ULTRAS - way of life
Важно еден од најубајте графити стојВажно добивме нов "влез"на стадион....
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важно еден од најубајте графити стојВажно добивме нов "влез"на стадион....
![]()

Се руши делот кај шо пишеше дека Битола заслужува Комета..Важно еден од најубајте графити стој![]()

Ступиќ ко го собраја не се виде убо оти тогаш напаѓавме на другиот дел, ама и тој незнам шо чекаше толку беше сам 1 на 1 со Ников можеше да го праша каде да му шутира, зад него 2-3 метри беа двајца играчи на Силекс и го стигнаја и овај падна, реков не се виде убо дали е пенал, ама колку пенали сакате да ни свират ? До сега 3-4 пенали ни имат даено незнајме да ги искористиме и да ни судат немаме кој да шутира, Ступиќ промаши со Работнички, Владица со Турново, Батецо со Брегалница 

А шо се случе со ѕидот кој важеше за помошна трибина пред 35-40 год од кај шо се качваја да гледат фудбал?Изглеа кометата вистина ја погоди Битола
Како тргнало , полека полека за некоја година само тревникот ќе остани од ова руина наречена стадион.
![]()
![]()
Влага....му ебаја мајката со камионите,багерите...цело вода е околу,и толку требаше...А шо се случе со ѕидот кој важеше за помошна трибина пред 35-40 год од кај шо се качваја да гледат фудбал?
и епилогот е видлив...Тие се криви значи ѕидот шо падна да му паднат забите све да му ебамВлага....му ебаја мајката со камионите,багерите...цело вода е околу,и толку требаше...
Плус кометатаи епилогот е видлив...
![]()
.Инаку шо се дешава околу стадионот баш ме интересира?Лани знам кал цело беше ископано за нигде,до кај се со проектите на циле и компанија?Не се наситија од градење маме да ебам нивно парите вгроб да си ги носат,и то шо се нарекуваше стадион некој му дозволи да го уништат и цело кал и вода да е срамота!
Гарант ќе има еден куп пријавени,приоритет ќе имат редовните на фудбал...Изглеа го имат сменато Мане . Имат пријавено оглас дека барат тренер.
http://najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=645298#.VGHRbfnF8cI

Јас пуштив CV , сеа чекам да ме викнат на интервју.
Аплицирајте , од кај знајте кај вие среќата.![]()