Насилства во Македонија

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Седи,ич не се враќај,боље ни е без вас.
Они нема да се вратат сигурно,ама се повеќе други ќе заминат(меѓу кои и јас).Други ќе дојдат наместо нас,ама тие ќе бидат посурови,нема да трпат некој да ги тепа по автобуси,на раскрсници,да им краде велосипед од дома,да ги ликвидира додека ловат риби.

А

Атомската мравка

Гостин
Сличен случај имаше и во Куманово пред некој ден, 5 напаѓаат 1 и овој низ тепачката им вади нож и повредува 2 од напаѓачите. Резултат - кривична пријава за тој што се бранеше.

Изгледа требаше да ги остави да го утепаат од котеќ :rolleyes:
Ех ова чудесна земја Македонија..

Ф

Флеш

Гостин
abe zatoa vikam jas nesakam sozivot .....ke se najde li nekoj da gi napravi novite granici ,da gi iscrta i da stavi golem zid ,da bideme samostojna drzava bez ovie ljushpive ....ah ke docekame li da go vidime ova ....a ne sozivot i samo vakvi scenarija ,da ni gi tepaat nashite deca...kaj se pomalku gi ima ..edni begaat od drzavata ,drugi umiraat za korka leb ,a ovie se nafrlile i udri mavaj ...do koga ...do koga sozivot so ova divo pleme ....
Не сакаш соживот,исто и они не сакаат соживот што резултира со тепачките насекаде низ Македонија.Научени сте дека тоа не е правиот начин,дека само со чиста држава,е правиот начин.Затоа денеска таков пример се Грција,Бугарија и Албанија каде што они се последните Apes на Планетата Земја.Затоа Македонија страда и не е призната нејзината држава и етнитет,зошто Македонија е поинаква од тие клошари,докажано и историски.Тие соседи на Македонија се денес кукавици на фашистичката свест која преживува од Прва Светска Војна.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.371
Поени од реакции
21.874
Сличен случај имаше и во Куманово пред некој ден, 5 напаѓаат 1 и овој низ тепачката им вади нож и повредува 2 од напаѓачите. Резултат - кривична пријава за тој што се бранеше.

Изгледа требаше да ги остави да го утепаат од котеќ :rolleyes:
Ех ова чудесна земја Македонија..
А што е фркава со овие? Македонци се сите така? А овој кој е што го тепаат и зошто го тепаат?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не сакаш соживот,исто и они не сакаат соживот што резултира со тепачките насекаде низ Македонија.Научени сте дека тоа не е правиот начин,дека само со чиста држава,е правиот начин.Затоа денеска таков пример се Грција,Бугарија и Албанија каде што они се последните Apes на Планетата Земја.Затоа Македонија страда и не е призната нејзината држава и етнитет,зошто Македонија е поинаква од тие клошари,докажано и историски.Тие соседи на Македонија се денес кукавици на фашистичката свест која преживува од Прва Светска Војна.
Каква врска има ова што го пиша со тоа што истепале наши деца и едното од нив ќе биде казнето со 700 евра поради тоа што изело ќутек?

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Немам намера да изигравам адвокат, но ме интересира од каде си сигурен дека си во право?
Јас ќе ти кажам кој е во право. Почекај неколку дена, и ќе прочиташ во весниците кој бил во право. Копилиња инцестоидни. Симни се од автобусов ? Во ред, ќе се симнам.

Во тој автобус 90% се возат вашите ретардирани фаци, а за да стигне до никиштани поминува низ неколку МК населби... И ти мислиш дека 3ца 15 годишници ќе провоцираат цел бус љопки ? :)

Ако де, ќе се врати се. Со пресметана камата.

Последно уредено:
А

Атомската мравка

Гостин
А што е фркава со овие? Македонци се сите така? А овој кој е што го тепаат и зошто го тепаат?
Македонци се, само тепачиве се огранок на Делије (ЦЗКУ) а овој што го нападнаа е водачот на Кумани (како што разбрав).

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.371
Поени од реакции
21.874
Македонци се, само тепачиве навиваат за Ѕвезда а овој што го нападнаа е водачот на Кумани (како што разбрав).
И овие македонскиве души продадени (тие ѕвездашите), уште се живи?

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.959
Поени од реакции
22.189
И овие македонскиве души продадени (тие ѕвездашите), уште се живи?
Брат град ни е пун сс исперени југоносталгични пубертетски карфиоли(зшто мозак е поим за њима)
Мани су продадени душе, па јоште ишкртасфа ни град сс српски пароле, организираф тепачке и тој протиф Куманиии ееееј, гордост и традиција на град. Да умреф сфи до едн.
Исти тија дечки на снимку имасфа и организирану тепачку протиф гробари мислу, од Тетово.
Тој е тој.

Ама за разлику од овакфи хулигански чат пат тепачке, Куманоо може да се пофали дека нема комај никакаф проблем сс шкотруљани, барем 10 године уназад.Не ги дирамо, не не дираф.Ја барем како сам возрасан не сам чуја да има некоја поголема тепачка измеѓу нас и њима.Не су како у Скопје па да се курчиф, искрено. За разлику од Скопје ја и било кој у Куманоо можемо кд сакамо у било кое време да се прошетамо у сто постотну шконску населбу, без ич око да ми трепне
Али па затој по Скопје овој е честа појава,мноо голему слободу си дааф тамо, а и тамо ги е ваљда седиште на целу туј племенску радикалну идеологију.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Сакаш да кажеш дека во Тетово,има исти такви морони,неуспешни абортуси,кои се како деемек Гробари,а всушност се македонци ?!

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ах што трпи оваа измачена земја. Абе данок и за воздухот што го загадуваат би им удрил.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.371
Поени од реакции
21.874
Брат град ни е пун сс исперени југоносталгични пубертетски карфиоли(зшто мозак е поим за њима)
Мани су продадени душе, па јоште ишкртасфа ни град сс српски пароле, организираф тепачке и тој протиф Куманиии ееееј, гордост и традиција на град. Да умреф сфи до едн.
Исти тија дечки на снимку имасфа и организирану тепачку протиф гробари мислу, од Тетово.
Тој е тој.
"Ултрасите" брат, во глобала ти се колектив дно дна. Секоја чест на исклучоци. Значи, не правам муабет за обични навивачи и љубители на фудбал, туку за оние најуфилманите, што наводно живееле ултрас живот. :facepalm:

Разбирам да постои ривалство на трибина, ама смртно да мразиш свој човек, од ист град, иста држава, македонец, бидејќи навивал за ривалски клуб, треба стварно да си малоумен. Абе молам бога мене да ме истепаат така, некои ултраси, е тек тогаш ќе биде тексашки масакар.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.575
Поени од реакции
29.183
"Ултрасите" брат, во глобала ти се колектив дно дна. Секоја чест на исклучоци. Значи, не правам муабет за обични навивачи и љубители на фудбал, туку за оние најуфилманите, што наводно живееле ултрас живот. :facepalm:

Разбирам да постои ривалство на трибина, ама смртно да мразиш свој човек, од ист град, иста држава, македонец, бидејќи навивал за ривалски клуб, треба стварно да си малоумен. Абе молам бога мене да ме истепаат така, некои ултраси, е тек тогаш ќе биде тексашки масакар.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Зошто темава ја водите во друга насока.На сите ни е познат случајов,да не ја извртуваме.Во ред ако се степаат две спротивставени навивачки групи,но ова не е тоа.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.575
Поени од реакции
29.183
Зошто темава ја водите во друга насока.На сите ни е познат случајов,да не ја извртуваме.Во ред ако се степаат две спротивставени навивачки групи,но ова не е тоа.
Баш ова е тоа, очигледно тебе не ти е познат настанот.

Kajgana Shop

На врв Bottom