Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лекција број 1 е утакмицата со Лестер.

Да се научат да задржат резултат и да ја контролираат средината. Во ПЛ средината се контролира со високи и силни играчи како што се Фелаини и Блинд.
За Фелаини се сложувам,Блинд мора уште да поработи на физичката спрема пошто не е уште спремен за Англија иако е доста паметен играч.Ерера е куче и би било добро да го имаш во секоја комбинација иако не е физички јак сепак има добри стартови и добра пас игра.Ако игра вака Фелаини на зима би било пожелно да се купи само еден централен дефанзивец и тоа би било тоа...

[DOUBLEPOST=1415123963][/DOUBLEPOST]
За Фелаини се сложувам,Блинд мора уште да поработи на физичката спрема пошто не е уште спремен за Англија иако е доста паметен играч.Ерера е куче и би било добро да го имаш во секоја комбинација иако не е физички јак сепак има добри стартови и добра пас игра.Ако игра вака Фелаини на зима би било пожелно да се купи само еден централен дефанзивец и тоа би било тоа...

Па тоа ти викам во првиот коментар каде што ме цитираше, тројцата да ги пикне некако во формацијата. :)

Последно уредено од модератор:
[DOUBLEPOST=1415123963][/DOUBLEPOST]

Па тоа ти викам во првиот коментар каде што ме цитираше, тројцата да ги пикне некако во формацијата. :)
Па да ама муабетот беше дека не би требало секоја утакмица да игра така и каде што нема копачи да игра поотворено и без Фелаини.

Летово кога не поврзуваа со Гарај и Бенатиа, сите тука не бе кој кур ни се.. Сеа Шиков да го спомнат ќе има пиење до сабајле! :icon_lol:

Ако некогаш било кога и колку и да сме слаби или да немаме шанси, менаџер на Манчестер Јунајтед, Ван Гал или било кој друг на меч против клуб од реномето на Реал Мадрид направи вакво нешто ко нашиве ривали денеска веднаш оставка да си поднесе, отказ да му дадат или да се сите фанови против него. Толку од мене...

ОВа вечерва било Hola! #mufc stars at tonight's #UNITED4UNICEF dinner.
B1nv-b0IUAEX0y2.jpg

B1nw400IQAA_rer.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom