Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повторно ќе кажам, ваков Голф со мерак би возелаКраток исечкок од една вожња со другарче, од излезот на Велес, бензинската на автопат, до првата патарина...
Нема да дискутирам брзини, ке кажам дека Аудито се возеше до крајност, колку што може да иде...
Повторно ќе кажам, ваков Голф со мерак би возела
Ова е кога се враќавте од собиранката, со Аудито на Саше така ?
А бе кој динамометар то само во трулио запад се користи, овде бе детето осеќа колку коња има колата то му е нешо као нинџите шо имаат шесто чуло... јас цел ауспух муу имав иозваено на ладата, ни лонци ни катализатори морав под рачна да ја возам колку снага доби, еднаш без рачна ко возев тргнав на кај скопје и кај велес веќе почнав да кочам за да застанам до скопје, колку одеше муњевито.....Abe i 220 neka bila početnata maksimalna brzina (a ne bila, no da pretpostavime deka so nekoi minimalni modifikacii dostignuva tolku), za da dostigne 235 pak kje ti trebaat okolu 150ks (ova go računam na početni 118ks - znači računajkji deka modifikaciite samo go namalile vozdušniot otpor, a ne ja zgolemle mokjnosta na motorot - iako toa što go spomnuvaš ja zgolemuva mokjnosta). Siguren li si deka motorot vadi tolku KS, ja imaš li staveno kolata na dinamometar?
Ааа значи заради тебе сега ќе ставаат нови патарини, гледаат дека неможеш да закочиш, па затоа. Умни се овие од власта и опозицијата.А бе кој динамометар то само во трулио запад се користи, овде бе детето осеќа колку коња има колата то му е нешо као нинџите шо имаат шесто чуло... јас цел ауспух муу имав иозваено на ладата, ни лонци ни катализатори морав под рачна да ја возам колку снага доби, еднаш без рачна ко возев тргнав на кај скопје и кај велес веќе почнав да кочам за да застанам до скопје, колку одеше муњевито.....
120km/h не сум возел а нема ни да возам над дозволеното, колку сака нека е празен патот.