Фан клуб - РК Вардар

On je istakao da više neće nastupati za reprezentaciju Srbije.

„Ubuduće me nećete gledati u dresu sa državnim grbom. Možda sam pogrešno reagovao, možda je trebalo odmah posle utakmice da mu kažem da ne želim više da budem deo tima. Razmišljao sam, dvoumio se... U nacionalnom timu sam bio jer volim Srbiju, volim svoju državu. Odbio sam nekoliko pasoša, nisam hteo da igram za druge, samo za Srbiju. Ali Srbija i ja nemamo ista geldanja na moju karijeru, budućnost.
:pos:

За голман оправдано е да е пијан. Зошто? Му се гледаат поќе топки и поќе ќе мавта со раце нозе... :D
Не знам Дивио дали се смирил на овие години, ама на времето дури беше во Битола важеше за сосем солиден алкос :icon_lol: Овој Крис и тој обожавател, Станиќ дури и на повисоки левели одеше...
Очигледно никој при здрав разум и трезен не застанва на гол :ROFLMAO:

http://vistina.mk/2014/11/02/strahin-a-milik-tochno-e-deka-piev-alkohol-no-ne-bev-pijan/

– Моментално репрезентацијата не ми е во прв план. Сега ми е во прв план пред семејството, пријателите, соиграчите и раководството на Вардар, Комитите и останатите луѓе да го поправам впечатокот за мене по изнесените невистини од селекторот Дејан Периќ – заврши Страхиња Милиќ.

За голман оправдано е да е пијан. Зошто? Му се гледаат поќе топки и поќе ќе мавта со раце нозе... :D
Не знам Дивио дали се смирил на овие години, ама на времето дури беше во Битола важеше за сосем солиден алкос :icon_lol: Овој Крис и тој обожавател, Станиќ дури и на повисоки левели одеше...
Очигледно никој при здрав разум и трезен не застанва на гол :ROFLMAO:
значи Штербик го имат врвот на алкохолизмот допрено:vozbud:

Во последно време, страшно ме нервира што некои се мешаат во приватноста на играчиве, овој пијаница бил, оваа курва била, ај да се заебаваме како за Станиќ па да сфатам...
На следна утакмица, обавезно да се скандира Страхиња Милиќ, алкохоличар ли е, женкар ли е, ама баш не е важно, човекот е еден од најзаслужните, за херојската титула, ланскиот успех, чекорот до фајнл фор, оваа сезона можеби и послаб успех да имаме, ако сме на хартија појаки. Џамбо бил најдобар на најважните утакмици. Со голема доза на почит кон Вардар, Комити и општо македонската публика, не заборавајте! Еден е Џамбо!

Во последно време, страшно ме нервира што некои се мешаат во приватноста на играчиве, овој пијаница бил, оваа курва била, ај да се заебаваме како за Станиќ па да сфатам...
На следна утакмица, обавезно да се скандира Страхиња Милиќ, алкохоличар ли е, женкар ли е, ама баш не е важно, човекот е еден од најзаслужните, за херојската титула, ланскиот успех, чекорот до фајнл фор, оваа сезона можеби и послаб успех да имаме, ако сме на хартија појаки. Џамбо бил најдобар на најважните утакмици. Со голема доза на почит кон Вардар, Комити и општо македонската публика, не заборавајте! Еден е Џамбо!
Не се мешам и тие се ваши права како вие ќе гледате како навивачи и нормално е играчи што ви донеле важни титули да ги обожавате, но да викаш дека некој се меша во животот на играчите, а еве за него пола форумџии напишаа дека секаде го имаат видено, некој дури напиша дека денско време пие алкохол, тоа е недозволиво за еден професионалец.

Да ја затвараш Деспина, да пиеш дење, да те избркаат од репрезентацијата, а одговорите му се дебилни и пробува да се извади некако. Не кажувам да го избркаат од Вардар, мада сигурен сум дека сега ќе му дојде малку паметот ( ако го има ) и нема да дозволи да го избркаат и од Вардар.

Sekogas se skandiralo za Dzambo koa branel

Не се мешам и тие се ваши права како вие ќе гледате како навивачи и нормално е играчи што ви донеле важни титули да ги обожавате, но да викаш дека некој се меша во животот на играчите, а еве за него пола форумџии напишаа дека секаде го имаат видено, некој дури напиша дека денско време пие алкохол, тоа е недозволиво за еден професионалец.

Да ја затвараш Деспина, да пиеш дење, да те избркаат од репрезентацијата, а одговорите му се дебилни и пробува да се извади некако. Не кажувам да го избркаат од Вардар, мада сигурен сум дека сега ќе му дојде малку паметот ( ако го има ) и нема да дозволи да го избркаат и од Вардар.

Повеќе ми беше намерата, да застанеме позади Џамбо, што и да направил да му дадеме поддршка, од мене лично капа доле за сите играчи од легендарниот состав, дали некој ја продолжил кариерата во Загреб, дали друг се начукал, нивно право како ќе продолжат понатаму дали ќе станат играчи како што би рекол Фичо, или ќе дремат по клубови, има кој да се замара за тие работи, тука е Раул, он знае како најдобро, наше е барем мала поддршка да му дадеме Џамбо, бидејќи човекот ми/ни ги донел најрадосните мигови, и еден од најрадосните денови во мојот живот. Ако не ја искористи шансата да брани за еден ваков европски Вардар, со најдобриот голман на светот од кого може многу да научи, тоа е негова загуба, он си знае нели :)
Sekogas se skandiralo za Dzambo koa branel

Да, се скандираше и со Раднички, а не бранеше во моментот мислам :icon_mrgr:
Убаво би било и на следната утакмица да го поздравиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom