Де бе какво апче, што ќе и биде... Со следната голема нужда, се ќе и излезе.Со девојка ми имавме анален секс,и сабајле кога станала видела дека нешто и протекло,а вчера ми беше чудно како не излезе спермата(свршив во неа)...
да пие апче или не би требало да биде нешто ?
Друг пат после анален директно на шоља.Со девојка ми имавме анален секс,и сабајле кога станала видела дека нешто и протекло,а вчера ми беше чудно како не излезе спермата(свршив во неа)...
да пие апче или не би требало да биде нешто ?
Здраво ве молам за мислење бидејќи и не сум искусен на оваа тема. Епа вака со женската имавме два пати секс првиот беше се ок, вториот пат имавме пред 1 месец и не свршив во неа туку го извадив 5 мин пред да свршам и секако имав кондом но си го допрев и потоа и го ставив прстот долу. Значи имав кондом и мислам дека уште немав свршено. Неа и дојде месечниот циклус 3 дена порано од редовната дата на 21 а требаше на 24 значи после 1 недела од сексот и се беше во ред. Но овој месец и касни еве веќе 8ми ден и беше на гинеколог но докторката и кажа дека нема ништо но и да има би било рано да се види... И воедно да кажам дека исто минатиов месец имаше и проблеми со јајници и желудник а и менструацијата од никогаш не и била редовна. Одтогаш сме немале односи...Дали има место за паника или па нема ништо?
Абре и да си свршил спермата е внатре разбираш ли,за тоа е кондомот,да не фаќаш болести и да можеш да свршиш а да бидеш раат.Фала многу за мислењето бидејќи не се сеќавам дали имав свршено сепак кондомот стоеше и кога го допрев уште го имав кондомот само што незнам дали имав свршено или пак не.
Чим имала проблеми со јајници може и од тоа да и касни. Нека појде на гинеколог за да и направат испитувања околу проблемот со јајниците.Здраво ве молам за мислење бидејќи и не сум искусен на оваа тема. Епа вака со женската имавме два пати секс првиот беше се ок, вториот пат имавме пред 1 месец и не свршив во неа туку го извадив 5 мин пред да свршам и секако имав кондом но си го допрев и потоа и го ставив прстот долу. Значи имав кондом и мислам дека уште немав свршено. Неа и дојде месечниот циклус 3 дена порано од редовната дата на 21 а требаше на 24 значи после 1 недела од сексот и се беше во ред. Но овој месец и касни еве веќе 8ми ден и беше на гинеколог но докторката и кажа дека нема ништо но и да има би било рано да се види... И воедно да кажам дека исто минатиов месец имаше и проблеми со јајници и желудник а и менструацијата од никогаш не и била редовна. Одтогаш сме немале односи...Дали има место за паника или па нема ништо?
Нема дефиниција по колку време да се има секс,а таквото мислење е бидејќи по малку сме уназадени,мада и не е добро ни па со секој што ќе почнеш нешто уште на прво-второ излагање да се издупиш и да се чудиш зошто те сметаат за лесна(не зборам за тебе,метафорички зборам) но ете ако долго си немала некој,си прошла 3-4 морони,дошол "принцот" и едноставно не можеш да му одолееш,јас не гледам ништо лошо да легнеш во кревет.Но сепак,треба да се има усул.По колку време да се има секс, и зошто ако се има одма штом се пружа шанса изгледа како лесна девојката? И зошто по дифолт се поставува прашањето: Со колку мина си била досега? Да се мочам во клишето.
Ме нервира оти е клише.Нема дефиниција по колку време да се има секс,а таквото мислење е бидејќи по малку сме уназадени,мада и не е добро ни па со секој што ќе почнеш нешто уште на прво-второ излагање да се издупиш и да се чудиш зошто те сметаат за лесна(не зборам за тебе,метафорички зборам) но ете ако долго си немала некој,си прошла 3-4 морони,дошол "принцот" и едноставно не можеш да му одолееш,јас не гледам ништо лошо да легнеш во кревет.Но сепак,треба да се има усул.
Прашањето за со колку била до сега,доаѓа од тоа претходно...но јас би го поставил само ако планирам врска,озбилна врска со девојката,ако е за една вечер-викенд,воопшто не би и го поставувал тоа прашање,пошто не би ме интересирало
и шо корист од тоа прашање ако планираш озбилна врска ? шо е битно тоа веќе си со неа и ти е (ви е ) убаво ?Нема дефиниција по колку време да се има секс,а таквото мислење е бидејќи по малку сме уназадени,мада и не е добро ни па со секој што ќе почнеш нешто уште на прво-второ излагање да се издупиш и да се чудиш зошто те сметаат за лесна(не зборам за тебе,метафорички зборам) но ете ако долго си немала некој,си прошла 3-4 морони,дошол "принцот" и едноставно не можеш да му одолееш,јас не гледам ништо лошо да легнеш во кревет.Но сепак,треба да се има усул.
Прашањето за со колку била до сега,доаѓа од тоа претходно...но јас би го поставил само ако планирам врска,озбилна врска со девојката,ако е за една вечер-викенд,воопшто не би и го поставувал тоа прашање,пошто не би ме интересирало
Па би размислил ако и влегле во рупата над 20 души.А и зависи на колку години сум.Ако планирам да ја женам а се исфукала со над 20 души,ќе подразмислам.Ако сум како сега на 18,не би се замарал до толку ама и не би се ни затрескал во неа.и шо корист од тоа прашање ако планираш озбилна врска ? шо е битно тоа веќе си со неа и ти е (ви е ) убаво ?
ако ти рече 20 че а оставиш ?