I
izotop
Гостин
406 км на саат. Во Германија, со Бугатито од вујко ми. Страва.
Saxo VTS 16V so 4 patnika i pushtena klima 235kmh na avtopat niz grad 160+kmh
ne ti e verno neshto be drugar?
И 2 врејчи цименто назад товарени , обавезно то да, малце појче од шо треба те лажеле, саксо vts од 220 со стап да го тепаш фазла не одиSaxo VTS 16V so 4 patnika i pushtena klima 235kmh na avtopat niz grad 160+kmh
hahaha ako si tolku siguren deka neide poveke od 220 ajde da se vidime da stavish benzin i da te uveram shto da ti kazam drugo ako sakash zemi i gps navigacija da merishИ 2 врејчи цименто назад товарени , обавезно то да, малце појче од шо треба те лажеле, саксо vts од 220 со стап да го тепаш фазла не оди
Sent from my iPhone using Tapatalk
Во фабриката си имаат свој тест возач, имаат посебна патека или користат негде посебна патека, колата нова со добар бензин, масло, идеални услови и тука гледаат колку максималнно ќе успее да постигни.hahaha ako si tolku siguren deka neide poveke od 220 ajde da se vidime da stavish benzin i da te uveram shto da ti kazam drugo ako sakash zemi i gps navigacija da merish
Ај прашај го вујко ти дали има кука на бугатито ко ќе оиди од германија дали може да ми дојси има една спална убава расклопена е и спакована406 км на саат. Во Германија, со Бугатито од вујко ми. Страва.
Сигурно си возел на некоја блага удолница,затоа кренала толку..Abe ajde koj ne mi veruva neka stavi benzin i ke go uveram shto pravime ako dokazam deka moze tolku da vozam?ako ne uspeam da dostignam 230kmh kolata ja davam gratis ako uspeam davate 500evra moze?na koj mu stiska neka dojde
Na obikolnica potochno od kluchkata na Mirkovci nakaj Vizbegovo kluchkataСигурно си возел на некоја блага удолница,затоа кренала толку..
Abe ajde koj ne mi veruva neka stavi benzin i ke go uveram shto pravime ako dokazam deka moze tolku da vozam?ako ne uspeam da dostignam 230kmh kolata ja davam gratis ako uspeam davate 500evra moze?na koj mu stiska neka dojde
Dzabe be prijatele dzabe stavash sliki ti kazav ajde da napravime taka ili ke si idesh so -33000den ili ke si idesh so +2500evra treto nema