Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
brat seriozno ne si ni smesen veke...greotaЕ за ваквите ограничени ви зборев ;D
brat seriozno ne si ni smesen veke...greotaЕ за ваквите ограничени ви зборев ;D
Samsung Galaxy Mini 2 S6500GT Јас користам ваков, не е лош, секагаш задоволен со Самсунг телефоните. Овој нема блиц, нема авто фокус (ако тие не ти се проблем) и е релативно многу мал.Да не е постаρ од 2013, освен LG L сеρијата. Пρепоρачајте неκој.
За тие пари не би ти предложил да земеш ново од оператор, туку да си најдеш половен Алкател Идол, деновиве барав јас и до 5,000 денари наоѓаш одлично сочуван, без грепки, сеуште под гаранција и одкодирани со Код да ти работи со сите картички и воедно да важи гаранцијата.Баш сакам да купам некој телефон, ама немам пари (всушност немам повеке од 4000-5000).
Па некој да ми препорача добар телефон за тие пари, ако земам ќе земам припејд од операторите.
http://www.technomarket.com.mk/products/09100156/samsung-gt-s8530-ebony-grayЗа тие пари не би ти предложил да земеш ново од оператор, туку да си најдеш половен Алкател Идол, деновиве барав јас и до 5,000 денари наоѓаш одлично сочуван, без грепки, сеуште под гаранција и одкодирани со Код да ти работи со сите картички и воедно да важи гаранцијата.
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Телефонов е Сра*е, се продаваше пред 4/5 години, немој да се заебеш со овојhttp://www.technomarket.com.mk/products/09100156/samsung-gt-s8530-ebony-gray
Овој од техномаркет има добри карактеристики за 4500 го дават
Добро, сепак фалаТелефонов е Сра*е, се продаваше пред 4/5 години, немој да се заебеш со овој
Ќе видиш ти κој бил за гρеота, само κасно ќе ти биде.brat seriozno ne si ni smesen veke...greota
Што мислиш за Алкател от 902 во ВИП е 3000, а во ОНЕ е 4000 со тоа што даваат бонус.За тие пари не би ти предложил да земеш ново од оператор, туку да си најдеш половен Алкател Идол, деновиве барав јас и до 5,000 денари наоѓаш одлично сочуван, без грепки, сеуште под гаранција и одкодирани со Код да ти работи со сите картички и воедно да важи гаранцијата.
abe ne mi glumi...nema da zimas smartfon ako si tolku zagrizeno paranoicen,ali neli budali si ima na tonЌе видиш ти κој бил за гρеота, само κасно ќе ти биде.
Иначе го гледам Desire X и ми се свиѓа, ќе видам што да пρавам.