Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I denes valjda kje iam vreme da ispucam nekoe livche na 2 minutki, ako pak me butne 1 utakmica praam poshten pionerski odmor od nedela dena.. (ustvari 2 dena)

Дурант. :нинџ:
Плус до пред ден два не беа сигурни и Реџи Џексон, Џереми Лемб и Перкинс.

Тогаш ќе јадат ќотек како магариња. :D..
НБА ливче

Мемфис-1
Денвер-Т1 107,5 -
Хјустон-2
ЊуЈорк-Чикаго 187,5 +
Сакраменто-Голден Стејт 206,5 +

Partizan 1
Federer 1
Makedonija 1
Radnicki 1
Primorje 2
Srbija 1
2 квота.... Ставајте кеш! :ROFLMAO:

Oklahoma bolnica, Durant, Morrow, Perkins, Lamb, Jackson ne igraat..
Mozhe da se proba i h1 i Westbrook + na poeni, nema koj drug da troshi topki pa edno 30tina poeni ne mu begaat :D

QPR 2-3
Paolo 2-3
Sarandi 0-2
Rio tim 1

онака, на ситно, да се следи. иако, кога играш на ситно, знае да искочи.

Vidooq брат, не можам а те контактирам преку ПП - ај ако не ти е тешко објасни ми како да ставам пари на Неттелер и да ги аплоуднам на бет365 и колку/дали УЈП го гледа тоа доколку ја тргнам картицата :) ?

Фала! :))

Рома 1иТ1 1.40 9/10
Наполи 2иТ2 2.60 7/10
Интер X2 2 4/10
Рома ќе се игра на секое комбо денес, сигурица на денот нема кај да бега, Наполи игра против најбедната екипа у првенството Аталанта кој има цели 3 гола постигнато на 8 утакмици Хамшо КАлехон и Игуаин се у форма , Самп игра одлично и е без пораз сеуште, мислам дека ќе ја продужи серијата без пораз и вечерва....

Murray 1
Zenit 1
Partizan 1
Hokki 4.5+
Salzburg 3+
Banvit 1 koef 4.7 uplata 1000den

Man.City : Newcastle 2-5 gola
Tottenham : Brighton 1
Celtic : Patric 1-1
Rennes : Marseille 2-5 gola
Cagliari : Milan 2-5 gola
Roma : Cesena 1
Inter : Sampdoria GG

QPR 2-3
Paolo 2-3
Sarandi 0-2
Rio tim 1

онака, на ситно, да се следи. иако, кога играш на ситно, знае да искочи.

И нормално, кога ке пишеш на 50-вче, ке си искочат сите утакмици :pos:

Vidooq брат, не можам а те контактирам преку ПП - ај ако не ти е тешко објасни ми како да ставам пари на Неттелер и да ги аплоуднам на бет365 и колку/дали УЈП го гледа тоа доколку ја тргнам картицата :) ?

Фала! :))

Не знам преку неттелер како иде. Ако е слично со Скрил, ке си ја додадеш картичката кон Неттелер, би требало add card да имаш опција, и од тука ке правиш Upload Funds на сметката на Netteler.
После идеш на бет365, и кога ке правиш Депозит, ке ја користиш опцијата Неттелер, ке ти побара да се логираш преку бет365 на неттелер, со цел да го извршиш плаќањето односно депозитирањето.

Дали гледа УЈП никој не знае, досега нема некој кој се "пофалил" дека го изгореле, али целава година намалив со кладењето преку нет, чекам да видам како ке биде на крај на годинава, дали ке паднат некои жртви што играат на големи суми и влечат пари преку банка.

Рома - Чезена 1-1&3+
Рен - Марсеј 2
Aстерас - Халони 1
Корнела - Реал мадрид 5+
Вохлен - Базел 2-2

за денес, ситно.

Monfils
Tsonga
Roma
Skendija
Vojvodina

All in