- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Денес
QPR - 1x
Xanthi 0-2 g
Kohlchreiber 1

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес
QPR - 1x
Xanthi 0-2 g
Kohlchreiber 1
Каде?1.25 е за линколн, не вреди
бет365Каде?
А бре аман кога падна нели 1.35 беше?бет365
Само да не продаваш пак ролериse vrativ bratse razocarav ovie 4,5 dena pa moram da pokukam na temava ,neznam koj baksuz sum ovie dena. posledno sredata fativ 4300, i od togas se naopaku, do sega 2600 gi imam vrateno,uste utre 1000 edna kosarka - + nesto, za da zapecatam deka nemam srekja. i da odmaram do nova godina mi se smaci ova nervi da jadam sekoj den
Зато еврогол е 1.60А бре аман кога падна нели 1.35 беше?
Најстрашниот дел е што скроз истиот тикет сакав да го играм на 50 (Милан само 1 и т1) ама се премислив и правев двајца другари.. Така да имаш моја поддршка![]()
Па и незнам баш.. Како што видов у темата добивки, 5-6 члена ебаваат маме, по 10-20, дури и 100 000 видов добивка. Ако и после 100 000 добивка си у минус спортска тогаш стварно ова не е за тебеНа спортска треба да вложиш многу за да добиеш малку многу просто![]()
А зошто не ги прашуваш тие 100.000 каде ги потрошиле после, секој се фали кога добива ама кога губат на големо никој не кажува, верувај ми сум добил повеќе од тоа не на едно ливче, преку цела сезона сум добил повеќе од 10 илјади евра,другата сезона пак ги вратив на спортскаПа и незнам баш.. Како што видов у темата добивки, 5-6 члена ебаваат маме, по 10-20, дури и 100 000 видов добивка. Ако и после 100 000 добивка си у минус спортска тогаш стварно ова не е за тебе![]()
Еј ќути, брзите пари брзо одат, да добијам 100.000 има да ме забораат дома на 5-6 денаА зошто не ги прашуваш тие 100.000 каде ги потрошиле после, секој се фали кога добива ама кога губат на големо никој не кажува, верувај ми сум добил повеќе од тоа не на едно ливче, преку цела сезона сум добил повеќе од 10 илјади евра,другата сезона пак ги вратив на спортскатака да никој да не те лаже играм спортска повеќе од 15 години сум пробал се и сешто секаква комбинација,секакви идеи некоја година биле до некаде успешни, другата те натерале да се самоубиеш.