Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Bate borisov da vi ebam zenite na cel tim od eden do posleden (na tie so nemat zeni majkite) gaz stopankit da vi ebam prvo poluvreme vodi 1:0, 43 mu pravat 1:1 :facepalm:
vtoro poluvreme vodi 2:1.. 92 minuta 2:2 mu pravi :tapp:
mi se placi ko ke pomislam deka samo ta me pagja za 3700

Сингл
Омарк + 1,72 (n)

Дубл
Соботка + 1,60 (y)
Хартикаинен + 1,85(y) (овај и сингл мојт)

Важат ли продолжетоци во Спортлајф (поубо да неважат) за кошарка
И кој игра во Копачка почесто да ми каже шо коеф имаат на тотали на баскет ме интересира за индивидуално и вкупно дали им се 1,85 или 1,90

Јуве ме е*аја нагости со Сасуоло за добра пара :facepalm:
Не ги клавам сега оти ако ме падни пак ќе поудам
Рома 1 и 3+ најсигурна е.
Рома ако ја појачуваш до 1&Т1 максимум оди. Се над тоа е лакомење и лесно може да те тресне од земја.

Рома ако ја појачуваш до 1&Т1 максимум оди. Се над тоа е лакомење и лесно може да те тресне од земја.
9:0 гол разлика има Рома на 4 утакмици дома
1 и Т1 сигурно ќе влези, за 3+ ризична е

И кој игра во Копачка почесто да ми каже шо коеф имаат на тотали на баскет ме интересира за индивидуално и вкупно дали им се 1,85 или 1,90
Не важат продолжетоци во Спортлајф :cool:

+/- vkupno poeni obicno se 1,90 kvota ako prasuvas za toa. Ima i sho pagjaat ama zavisi od utakmicata toa.

Дај предложете нешто (колку што може посигурни да се) за утре. :D

Nemav vreme da uplatam denes, a gleam ima interesni utakmici.. Ima neshto interesno za utre, pogolem ulog?

Хераклес 1 и Т1
Витесе 1 и Т1
Марибор 1 и Т1
Волфсбергер 1 и Т1
Акхисар 1 и Т1
Стеауа 2 и Т2
Челзи 2 и Т2
Коеф. 15+

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Значи ја ко ке изиграм кошарка изиграно е ај овие Русите шо завршија нерешено ги избегнав минус ги играв ама зато овие Лимоњес или како е викаат 7/10 за тројка а ја минус ги имам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom