Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kaj vide deka aston vila igra dobro covece vo poslednite 5 natprevari ima primeno 11 gola a 0 daeno kpr e cist 1 nekni so liverpul najmalce bod trebase da zemat, plus pricina poke za da ja pisite kpr narednite dve gi igra so celzi vo gosti i so mancester cityКПР тешко 1 , а само од 2-3 гола може пошто Астон Вила добро игра така да може да падне некое голче![]()
Bet365.com, извaди визa интернет кaртичкa, стaви кеш, депoзирaј нa сaјтoв, претхoднo ќе се регистрирaшnekoj da mi kaze nekoja strana za online kladenje, sto treba da izvadam za da mozam da se kladam? i kako odi procedurata okolu toa ,falabtw ne odi vaka pa da probam so online
kaj vide deka aston vila igra dobro covece vo poslednite 5 natprevari ima primeno 11 gola a 0 daeno kpr e cist 1 nekni so liverpul najmalce bod trebase da zemat, plus pricina poke za da ja pisite kpr narednite dve gi igra so celzi vo gosti i so mancester city
kpr ne treba da si go podobri? i tie nemat ubav rezultat izvadeno plus na domasen teren kpr se nezgodni videces nemam promas za premier ligaПа баш затоа мислам дека ке е Х2 денес пошто Астон Вила те играат добро те не играат , така да би требало сеа малце да си го подобрат резултатот и да тргнат со добра серија , ова им е права прилика за такво нешто![]()
koja kladilnica ti e uplateno ?QPR - both to score - Yes, i X
[DOUBLEPOST=1414419440][/DOUBLEPOST]Aj da probame vaka
- Aston Villa's losing streak was due to a difficult schedule.
- Aston Villa have Christian Benteke back in their line-up.
- There have been 3 draws in their last 4 meetings.
- QPR have lost 4 of their last 5 PL matches.
- QPR have played much better at home this season.
- Aston Villa have lost 4 matches in a row.
- Fabian Delph has been ruled out through injury.
![]()
koja kladilnica ti e uplateno ?