Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аполон 1
Малмо 1
Днипро 1
Рио Аве 1
Бате Борисов 2
Бешикташ 2
Приближно 6 коеф.

Точен резултат
Англија 7:0 Македонија :P

КПР тешко 1 , а само од 2-3 гола може пошто Астон Вила добро игра така да може да падне некое голче :D
kaj vide deka aston vila igra dobro covece vo poslednite 5 natprevari ima primeno 11 gola a 0 daeno kpr e cist 1 nekni so liverpul najmalce bod trebase da zemat, plus pricina poke za da ja pisite kpr narednite dve gi igra so celzi vo gosti i so mancester city

nekoj da mi kaze nekoja strana za online kladenje, sto treba da izvadam za da mozam da se kladam? i kako odi procedurata okolu toa ,fala :) btw ne odi vaka pa da probam so online

nekoj da mi kaze nekoja strana za online kladenje, sto treba da izvadam za da mozam da se kladam? i kako odi procedurata okolu toa ,fala :) btw ne odi vaka pa da probam so online
Bet365.com, извaди визa интернет кaртичкa, стaви кеш, депoзирaј нa сaјтoв, претхoднo ќе се регистрирaш

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

kaj vide deka aston vila igra dobro covece vo poslednite 5 natprevari ima primeno 11 gola a 0 daeno kpr e cist 1 nekni so liverpul najmalce bod trebase da zemat, plus pricina poke za da ja pisite kpr narednite dve gi igra so celzi vo gosti i so mancester city

Па баш затоа мислам дека ке е Х2 денес пошто Астон Вила те играат добро те не играат , така да би требало сеа малце да си го подобрат резултатот и да тргнат со добра серија , ова им е права прилика за такво нешто :D

a
Па баш затоа мислам дека ке е Х2 денес пошто Астон Вила те играат добро те не играат , така да би требало сеа малце да си го подобрат резултатот и да тргнат со добра серија , ова им е права прилика за такво нешто :D
kpr ne treba da si go podobri? i tie nemat ubav rezultat izvadeno plus na domasen teren kpr se nezgodni videces nemam promas za premier liga ;)

QPR - both to score - Yes, i X

• Aston Villa's losing streak was due to a difficult schedule.
  • Aston Villa have Christian Benteke back in their line-up.
  • There have been 3 draws in their last 4 meetings.
  • QPR have lost 4 of their last 5 PL matches.
  • QPR have played much better at home this season.
  • Aston Villa have lost 4 matches in a row.
  • Fabian Delph has been ruled out through injury.
[DOUBLEPOST=1414419440][/DOUBLEPOST]Aj da probame vaka

4DSbInL.jpg

Последно уредено:
QPR - both to score - Yes, i X

• Aston Villa's losing streak was due to a difficult schedule.
  • Aston Villa have Christian Benteke back in their line-up.
  • There have been 3 draws in their last 4 meetings.
  • QPR have lost 4 of their last 5 PL matches.
  • QPR have played much better at home this season.
  • Aston Villa have lost 4 matches in a row.
  • Fabian Delph has been ruled out through injury.
[DOUBLEPOST=1414419440][/DOUBLEPOST]Aj da probame vaka

4DSbInL.jpg
koja kladilnica ti e uplateno ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom