Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali e tocno deka ako ne se pominat 50% od predmetite se preminuva od drzavna vo privatna kvota?
Студентите запишани првпат во учебната 2013/2014 година преминуваат од државна во квота со кофинансиање, ако при запишување на зимскиот/летниот семестар во учебната 2014/2015 година немаат освоено 50% од ЕКТС кредити во зимскиот/летниот семестар од учебната 2013/2014 година. Оваа одлука се однесува при запишување на сите наредни зимски/летни семестри.
Побарај у копирница, имаше една збирка од светото тројство и даваа скоро исти задачи за колоквиуми и испити.Abe de ve molam ako ima nekoj zbirki ili zadaci fizika i elektrotehnika za prva godina u pdf ili nesto ako ima za da mi dade da iskopiram neka pise![]()
svetoto trojstvo se profesorite nasi?Побарај у копирница, имаше една збирка од светото тројство и даваа скоро исти задачи за колоквиуми и испити.
i menee@Ilumious може да ми кажеш шо материјали имаш математика 1, физика 1, ое1 и програмирање?
Испитниве задачи физика и ое1, како, за колку, кога?физика 1 и ое 1 имам испитни задачи (решени) , учебници, математика 1 имам од на Тунеска учебникот. Програмирање и математика од кај Зајкова дадов.
Тунеска - Со секое предавање имаш 10 теореми што треба да ги знаеш, а на испит имаш 2-3 прашања теорија. Лошо предава (чита од лист и не објаснува мн.).Може ли некој од колегите да даде мислење за следните професори:
Билјана Јолевска-Тунеска
Весна Арнаутовски-Тошева
Маргарита Гиновска
Маја Маленко
50% од кредитите, и трипати ако презапишеш предмет.Dali e tocno deka ako ne se pominat 50% od predmetite se preminuva od drzavna vo privatna kvota?
Теорија - имаш прашања во копирницаШто најчесто се паѓа на колоквиум физика 1?