Повици за насилство: Албанците треба да војуваат на северот,Прешевската долина и делот на Македонијa

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Ме банираа недела дена затоа што сум албанец, а ова е македонски форум. Само недела дена затоа што нема да биде интересно без албанци.
Еве и медиумите вадат "ненамерно" реченици од контекст, одамна немало такви испади, сиромаштија, шо да праиш.....
На вас албанците во крв ви е да правите зулуми исто како на ром што не му е сладок лебот ако не украде и излаже нешто
И мене стално ме банираат така да не се секирај не е на национална основа
td_sekiranje_01_250x250.jpg

Ме банираа недела дена затоа што сум албанец, а ова е македонски форум. Само недела дена затоа што нема да биде интересно без албанци.
Еве и медиумите вадат "ненамерно" реченици од контекст, одамна немало такви испади, сиромаштија, шо да праиш.....
Мене не ме вработија во администрација зошто не сум рамковен,а ти се буниш дека те банирале зошто си албанец.Ах бе дедо боже...

Србија,Македонија,Грција,Црна гора.Тие се земјите на кои наводно ќе ја спојат новата Албанија,на сон.[DOUBLEPOST=1414192033][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=lKsu2mXAKbg поздрав до затупените глави за голема ааљбанија.

Продава Србин куќа во Косово и Метохиија на шип тар
Шип тарот прашува где чеш да се сељиш бре
Србиниот одговара во Белград
Шип тарот евоти паре за две куче да те не сељим двапута

Католиците од Албанија не ми се верува да се спојат со овие нашиве и српските. Јас како што разбрав од албанци, не се сакале.

Католиците од Албанија не ми се верува да се спојат со овие нашиве и српските. Јас како што разбрав од албанци, не се сакале.
Да тие на југ тамо, ама тие се претежно македонци или грци, а останато се повеке муслимани косовари изроди како овие кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom