Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Одете пушете му го на татко ви,ебете ја мајката што ве родила,бидете си фак бадис со братот/сестрата али не пробувајте тоа да го оправдувате тоа и да ги труете луѓето.Убаво си кажувате,што правите дома не треба да ги интересира другите надвор.Па ако тоа е приватна работа,шо мајка вршите пропаганда по форуми.А ако некој ве дознае и го докаже тоа, ај што ќе лежите робија,ама има у кофи да се удавите уште у Идризово.
Ти приглупо дете си. Те иам читано вака и искрено обожавам да те читам кога сум нерасположен. Ми го разубавуваш денот со твоите дебилни и интелектуално осакатени постови.
Ти уствари несакајќи помагаш на луѓе да искочат од депресија со тоа што суштествуваш.

Последно уредено од модератор:
Видете ја Џоли со брат и што прави...
Angelina-Jolie-039-s-Brother-Chooses-Her-As-the-Perfect-Woman-2.jpg

20554_original.jpg

Angelina%20Jolie%20&%20James%20Haven.jpg

Зарем има некое машко што би и опростил на ваква сестра? Сигурно се имаат опнато.

Неможе, она е со брат и вечер.

другден :D
Абе ај ти се обидуваш да дискутираш и од нигде никаде ваков дегенски коментар. Мислам заслужува и мајка му и сестра му и братучедките сите на куп со татко му реденка.

Дај ве молам ако имате дегенски коментари кажете си ги во огледало првин, ако не ве фати срам пишете ги.

Абе ај ти се обидуваш да дискутираш и од нигде никаде ваков дегенски коментар. Мислам заслужува и мајка му и сестра му и братучедките сите на куп со татко му реденка.

Дај ве молам ако имате дегенски коментари кажете си ги во огледало првин, ако не ве фати срам пишете ги.
Пак нека бараат легализација на инцест, видиш какви идиоти се раѓаат :D

Знаеш оти.
Кај зоофилија и некрофилија, исто како и кај педофилија, нема две возрасни, согласни индивидуи кои своеволно се впуштаат во сексуален однос.

Не е точно, има животни што при нагон се попалуваат и скокаат по луѓе, значи согласни се.
А кај некрофилијата од кај знаеш дали поладниот партнер е согласен или не? А пошо нели велат молчењето е одобрување... :icon_lol:
"Аргументите" ти паѓаат во вода.

Ај вака да те прашам. Што ги дефинира односите родител-дете, брат-сестра?

Јасно ми е што сакаш да ти одговорам и јасно ми е кај тераш со муабетов. У реду е, се слагам, ама досадно ми е малце више да повторувам ко папагал дека се слагам. Гадно е, језиво е и цела вечер морници ме лазат ко ќе ми стигне известување од темава. Задоволен?
Али, колку и да се слагам ја со тебе, постојат фамилии кои односите поинаку ги дефинираат. И тие дефиниции ги поставуваат свесно и доброволно. За нив тие дефиниции одговараат и функционираат и притоа ја и ти на ниеден начин не сме загрозени.

Кај ти е аргументот против?

Јасно ми е што сакаш да ти одговорам и јасно ми е кај тераш со муабетов. У реду е, се слагам, ама досадно ми е малце више да повторувам ко папагал дека се слагам. Гадно е, језиво е и цела вечер морници ме лазат ко ќе ми стигне известување од темава. Задоволен?
Али, колку и да се слагам ја со тебе, постојат фамилии кои односите поинаку ги дефинираат. И тие дефиниции ги поставуваат свесно и доброволно. За нив тие дефиниции одговараат и функционираат и притоа ја и ти на ниеден начин не сме загрозени.

А ако брат ти изглеаше да речеме ко Бред Пит или некој друг што ептен ти прави мерак би размислила за нешто повеќе? Би имала барем dirty thoughts? Еве замисли и он се пали на тебе и го начекаш гол под туш? Те глеа у очи пун со желба и добива ерекција? Ќе му одолееш?

А ако брат ти изглеаше да речеме ко Бред Пит или некој друг што ептен ти прави мерак би размислила за нешто повеќе? Би имала барем dirty thoughts? Еве замисли и он се пали на тебе и го начекаш гол под туш? Те глеа у очи пун со желба и добива ерекција? Ќе му одолееш?
Ти или си болен или на прагот си.

Психички, колку и да е убава сестрами, јас неможам да се замислам у кревет со неа, јас како човек кој има нормален мозок.
Физиономски, ако некој човек постојано го гледаш, од мал, секој ден, секоја вечер, колку и да е убав, едноставно ќе ти биде сеедно и таа убавина нема да ти биде многу у очи, а не па за сестра или брат као шо сме у муабетов.
И те молам не ја напињајте со вакви прашања, знам копнеете да имате сестра или па ја имате али си чекате шанса. Чекајтеси.

А ако брат ти изглеаше да речеме ко Бред Пит или некој друг што ептен ти прави мерак би размислила за нешто повеќе? Би имала барем dirty thoughts? Еве замисли и он се пали на тебе и го начекаш гол под туш?

Ја Дејв Ган и Педро Паскал ги сакам, да си знаеш за следечи пут ко ќе ти текне со вака глуп коментар да ме цитираш.

Чита некој нешто на форумов?

Не бе зашо, хипотетичка ситуација, знаејќи колку луѓето се емоционално нестабилни и често едно зборат а друг прават баш ме интересира искрен одговор. Многу малку веројатно е дека ќе го добијам(искрениот) али морав да прашам.

Ти или си болен или на прагот си.

Психички, колку и да е убава сестрами, јас неможам да се замислам у кревет со неа, јас како човек кој има нормален мозок.
Физиономски, ако некој човек постојано го гледаш, од мал, секој ден, секоја вечер, колку и да е убав, едноставно ќе ти биде сеедно и таа убавина нема да ти биде многу у очи, а не па за сестра или брат као шо сме у муабетов.
И те молам не ја напињајте со вакви прашања, знам копнеете да имате сестра или па ја имате али си чекате шанса. Чекајтеси.
Ако сестрати е стварно толку убава тогаш лажеш дека никад не си ја замислил како секс објект барем на еден момент у животов, значи во еден дел од секундата, онака у одредена ситуација, некогаш, негде, молскавично да ти помине таква мисла?

Ако сестрати е стварно толку убава тогаш лажеш дека никад не си ја замислил како секс објект барем на еден момент у животов, значи во еден дел од секундата, онака у одредена ситуација, некогаш, негде, молскавично да ти помине таква мисла?

Ме растрепери со твојава поезија, со твоиве искрени и прекрасни зборови. По ова се гледа дека, само сестрати неможе да ти е доста, неможе само една личност од твоја крв да те направи ваков, прекрасен и величествен синко. Легни крај мама, легни тато ке се забајл вечер.

Јас не знам уште колку пати да се објаснам, си кажав невозможно е да постојат и семејни и сексуални врски во исто време. Тоа е се само не е фамилија. Искрено доволно настран ми е муабетов, подалеку и не би ни идел. И дај кои се тие фамилии живти се, прати линк ако постојат такви. Освен примерот со Вуди Ален други примери и не знам, до душа он отсекогаш ептен накај сајко ми влечел.

Мислам дека муабетот за луѓето, животните и нагоните више го пројдовме.
Нагоните се тие, тебе од дома да не те учеле дека несмееш да и се качиш на сестрати веројатно негде успат би и се качил. Јасно ти е тоа така? Нема ништо што би те спречило исто како кај кучето и мачето, само моралните норми кои зависат од воспитувањето(некој над глава цел живот ти труби немој тоа да го правиш и тоа не ти дава ни објаснување зошто).[DOUBLEPOST=1413851624][/DOUBLEPOST]
Ме растрепери со твојава поезија, со твоиве искрени и прекрасни зборови. По ова се гледа дека, само сестрати неможе да ти е доста, неможе само една личност од твоја крв да те направи ваков, прекрасен и величествен синко. Легни крај мама, легни тато ке се забајл вечер.
Зашто го избегнуваш одговорот? Значи никогаш ни кога си бил мал и не си разбирал(не ти бил испран мозокот) не ти рипнало тулето на сестрати? Тоа сакаш да ми го кажеш? Само е грда и никад не сте имале блиски односи вакво нешто е можно. Ако стварно била еблива и сте биле блиски тогаш лажеш!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom