Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Види, факт е дека исламот е производ на Ватикан и има врска со влијанието и интересите.Hehe. Dobro prasanje.
Vo slucajov Arhangel Gabriel ne postoi, bidejki e upootreben za dodaten, I toa silno vlijatelen efekt vo, kako sto mozeme da vidime mokniot efekt vrz odredena grupa, potrebna za interesite na......
A, ako prasanjeto e koj e voopsto Arhangel Gabriel, togas ke se vozdrzam od komentar, zasega![]()
Друго е побитно, а тоа е кои се уствари тие што ни ја "предаваат" преку светите книги и месии вистината на нас. Имаме тука една конзистентност низ вековите, а таа е дека цело време се работи за едни те исти типови .
https://www.google.com/search?q=john+dee+archangels&espv=2&biw=1242&bih=594&source=lnms&sa=X&ei=2fQ_VM78H4uqOv35gaAF&ved=0CAUQ_AUoAA&dpr=1.1
овде негде барај околу оваа работа
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
A каде мислиш дека ќе ја најдеш вистината?Не ми поставувај прашања, одговори на прашањето. Од болдираното јасно ми е. Толку од твојот гностицизам.
Искрено и се чудам.... Да претпоставиме вака, да претпоставиме така... се викало......... Знаење.... ептен се чудам.
Во некоја книга, или некој пост на кајгана?
Tao-то е субјективна работа....како и да е.