Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Идам и јас 100 посто од 2-4 е така?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.519
26 се пак еден од таму треба да се обрише а @Топче да се додаде и таман сме само некој што не се сигурни за дали ќе можат тоа се мисли да се пријави уште некој а не цел форум

@vidooq дефинитивно е на вештачка тревица и е супер теренчето

Испратено преку македонски пошти

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не претерувај не ти требаат копачки плус последен пат кога игравме беше вештачка трева.[DOUBLEPOST=1413319804][/DOUBLEPOST]1. @RickyLFC9
2. @Red John
3. @Epsilon
4. @The Edge^
5. @INFERNO`
6. @Незнаен Јунак
7. @Fastforza
8. @KembaW@
9. @Peja989
10. @ob1
11. @Del Piero best 10
12. @TheWhiteMamba (голман)
13. @Артиљеро
14. @Dr.House
15. @Kaiser
16. @ManUtdChampions
17. @Castiel
18. @Cthulhu^
19. @vidooq
20. @Smith14 (другарчето на видоок Голман, ако не се лажам)
21. @wiksa
22. @Stefan-kobe
23. @karamela123
24. @NomoregameS
25. @Biomage

Мислам дека сите ги опфатив на списоков ако има некој што бил пријавен а не сум го напишал нека извини и нека се додаде. @Шурикен другар не разбрав сега ти дали ќе доаѓаш или не?
@momak другар ти не доаѓаш??? @Saeta Rubia ај пак да си пробам среќа може ќе се пријави
Вака ако продужам да се оправуем, 100% ќе можам да играм во недела, е сеа не ми се ризикуе одма да потврдам. И така не се брза, а и има уште денови. Ќе гледам до четврток да ви кажам за сигурно.

Инаку предлагам екипите да се праат овде. На пример, ќе одредиме тројца кој ќе бираат. Секој ќе биде претставник на еден тим. И еден по еден бираат играчи, а тројцата што ќе бираат ќе бидат најредовните. Така е мислам најреално и најферски ќе се поделиме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Модератор на форум, модератор и надвор од него.
Ништо не правите без мене :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ние пола одбрани сме, фрлете ни голман и уште некој за мирно да спијаме.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ќе се бираме во петок ваљда, тогаш би требало да се знае конечниот список.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.903
Поени од реакции
67.558
Ако сме 26 луѓе, тогаш ке биде одлично.

Ке направиме 4 екипи по 6 човека, со тоа што ке има 2-ца flow-тери, кои мислат дека се во подобра кондиција.

Значи имаме 4 екипи, играме прв термин 6 на 6 со по една замена, тоа се 14 играчи.
Излегуваат 2-те екипи после тоа, влегуваат 2 нови. Пак ке се игра 6 на 6, со можност некој што ја играл првата да биде замена ако е потребно на било која екипа.
Верувајте дека не се сите спремни кондициски како што викаат на форум :D

Ке фрламе паричка или ке влечеме стапчиња кој да игра во првиот термин, со оглед на тоа дека победникот од првиот термин ке има мала предност да одмори во поглед на мечот за прво место.
Победникот од првиот термин ке игра со победникот од вториот, нешто како натпревар за прво место.
Поразениот од првиот термин ке игра со поразениот од вториот за трето место.

Viduk,del piero I suri da biraat :)
Знам мал број на дечки, така да, би требало да бира некој кој знае повеќе членови, за да бидеме што е можно порамноправни при утакмицата. Ја кога би бирал, би успеал да ги соберам само овие од нашиов фан клуб, @goodlife_filipsis, @Артиљеро @NomoregameS @The Edge^ Ред Џон и Епсилон

Ја до четврток најдоцна би требало да потврдам за мене и @Smith14 да не се случи да ни ја пишат утакмица во недела, тогаш најверојатно нема да може да дојдеме.

И ако не му е тешко на некој кој има некоја кинеска продавничка во близина, нека праша дали има и колку пари се маркери, со оглед на тоа дека 80% не се знаеме меѓусебно, ке ни завршат работа маркери премногу, а не би требало да се повеќе од 50 денари парче.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom