Дали?...

• Креатор на темата Креатор на темата MATE™
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изел мајка му предтоа, а му рекле дека јаде лебед. Сеа пробал лебед. И некако сфатил дека мајка му ја изел.

Дали е ова точно?
Точно е. Бидејќи немале што да јадат, мајката била убиена од него, и со синот јаделе, но тој некое време забележал дека ја нема неа, и отишол во ресторант да види дали стварно лебед јадел, откако дознал оти тогаш со таткото не јадел лебед, се самоубил, Ова семејство се чини не било цивилизирано.[DOUBLEPOST=1413136980][/DOUBLEPOST]Се обидов да направам некоја мала форумска игра(да потепам време), али одма мајтапите дојдоја, нензам зошто, али луѓето едвај чекаат да те направат глуп.

Dali moze da se produzi temava? :D neka postavi nekoj detektivska storija opet :P

Човек живее на 7 спрат и со лифт некогаш се симнува на 5 некогаш на 7ми спрат ...

Дали Дамета од Груевци играше викендов за Јавор Ивањица? И ако играше шо бројка носеше?

,,,,dali toj dame nosi kapa od vesnik ili ima bastun,,,:icon_mrgr:
Дамета не е молер за да носит капа од весник, али зато имат брада, бастун имаше ради коленото ама го загуби. Ваш е бастумов? Наш е наше е го позајмивме:ROFLMAO:

,,,znaĉi vaka sega,,,:ROFLMAO:,,,toj dameta ke da mi e generacija z,š na paterica se potpira,,,
, ,,,a dali ima veštačka vilica nonče od konjari,,,:icon_mrgr:,,,
Номета од Коњари имат вилица, падна од на кров дур местеше герамиди и соларни панели. Убо шо не се опери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom