Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене ми е лангелина вечен фаворитЛанџи ми е фаворит во ова коло.
+ ЗА ПОБЕДАZa Sungerot![]()
Зашто бе?Јас само да си кажам дека повеќе нема да учествувам во натпревари![]()
Претпоставув дека е за ова коа видов кој колку гласа има..Тука се гласа според број на пријатели...ако имаш многу ќе гласаат за тебе....на што личи сликата на сунгерот? Нема врска ова е само тепање време, али мислам дека треба да се оформи некоја комисија која ќе ги бира сликите според квалитет а не според тоа колку пријатели имаш...
Јас само да си кажам дека повеќе нема да учествувам во натпревари![]()
Повеќе од јасно е дека натпреварите овде немаат никаков основен критериум за квалитет. Посебно е јасно поентата на бобче што ја пласира уште од неговото зачленување, дека треба се` да фаќаме со ладна глава и да си го живееме животецов наш.
Искрено, половично би се сложил - до оној момент бобчето да беше член кој буквално оди во контрадикторност сам со себе. Живеењето на животот а со тоа суптилното спамување во секоја тема со пасив-агресив captain obvious мислења/фрази/тресење зелени покажува тоа дека едноставно типот итекако се замара со форумскиот живот и му е битно да биде афирмиран во „друштовото-на-форумџии“. Мислам самата бројка на мислења покажува доволно за него (не замарајќи се ние за тоа или не)
Посекако оваа слика на боб не би ја пласирал во подобрите затоа што првично човекот не се потрудил ни малце со иновативноста - сликал само тоа што го нашол во визбата/кујната и го нафрлал по земја. Така беше и со минатите негови слики (повеќето) и целта кај него не беше само за да се учествува туку има и една нишка на потсмев кон оние кои се трудат нешто повеќе да склопат.
Бобче, за разлика од тебе еве шумеќа таблета која иако ретко ја читам во ДК и одредени теми, во темава на фотографија повеќе осет и знае што е композиција, знае да го шкрапне фотоапаратот. "L`art pour l`art" концептот не е присутен кај тебе бидејќи уште од старт твојата уметност што ни ја пренесуваш овде е толку очигледна а толку плитка и без концепт. Секој може да направи нешто што ти го имаш направено, дури и да се трансформира во captain obviious и да трола по темите. Да те погодуваа критиките, ти уште одамна ќе престанеше да бидеш тоа што (не) си и ќе беше можеби подобар член. Овака очигледно е дека секое негативно гледиште кон тебе ти годи бидејќи твојата цел е секако да го скренуваш вниманието кон себе, наместо да оставиш нешто квалитетно зад себе. Еден ден ќе се разбудиш и се надевам ќе сфатиш дека има многу повеќе од изигравање на дворски шут на форумот. До тогаш ти посакувам убав престој тука![]()