Gigabyte T4Дајте некое ,,солидно,, телефонче до 60 еу мах. Итно ми треба
iPhone 3GS 16GB White ... подобар е сиг од андроид до таа ценаДајте некое ,,солидно,, телефонче до 60 еу мах. Итно ми треба
да не претерувам со цените што ги гледам по интернет,рамно 200 евра го ценам.Нексус 4? Шо пари бараш?
Xperia Neo сочуван, 3500 ден.Дајте некое ,,солидно,, телефонче до 60 еу мах. Итно ми треба
Sony Xperia J или LG L4 II (вториов е неотпакуван).Дајте некое ,,солидно,, телефонче до 60 еу мах. Итно ми треба
hahahahhahahaaда не претерувам со цените што ги гледам по интернет,рамно 200 евра го ценам.
само ти не замарај те молам.hahahahhahahaa
Нексус 5 нов е 310 евра, рачунај на старо колку е, а 4ката е 2 години стар модел. П.С. 6ката ке го претстават за една недела, е сега рачунај колку ке паднат цените.да не претерувам со цените што ги гледам по интернет,рамно 200 евра го ценам.
океј е тоа и во ред е,се согласувам,има место и за ценкање фала богу.Почетна цена е таа,200 еура.На сајтовиве гледам и некои нездрави цени од по 300 евра.Нексус 5 нов е 310 евра, рачунај на старо колку е, а 4ката е 2 години стар модел. П.С. 6ката ке го претстават за една недела, е сега рачунај колку ке паднат цените.