Каде си забележал дека ги оставам атеистичките постови, а ги бришам твоите само?
Имаш примери соодветни, лесно може да провериме?
Ако се расправате у „дискусија за атеизмот и другите верувања“, расправајте се за вашите верувања и колку се валидни се' дур не се вреѓате на лична база и не користите навредливи зборови кои Мики, возрасен си, ги знаеш. Не морам да ти ги набројувам у форумските правила.
На другите теми како „Прашања до..“ знаеш више, ваљда не треба да ти повторувам 100 пути. Има прашање, а потоа одговор. Ти живееш во некоја лоша илузија и заблуда дека ако јас сум атеист, готово, атеистите имаат повеќе права од твојата измислено маргинализирана група на теисти.
Доналд Сикерт е баниран една недела само пошто си закачи казнени со тролање на секоја тема, навредување и пукање сеир. Тоа е пошто христијанин или атеист (стварно не знам што е)? Не. Знаеш колку мислења имам избришано до сега на атеисти што ве тролале по темине?
Измислуваш проблеми, ако има мислење кое мислиш дека е навредливо и не треба да е во темата и слично, Мики, постои копче
„пријави“, кликни го, а ја ќе проверам.
Ако имаш било каков пример кадешто несоодветно ти било избришано мислење, додека пак било оставено мислење кое не треба да биде оставено, дај го, ќе провериме и ако сум ти го избришал, а не требало да биде избришано, ќе ти го вратам и ќе ти се извинам.
Глеј
@Изгрев како убаво си кажа, видов дека у мене е грешката, му го вративме мислењето и му се извинив.
Ако сум оставил мислење кое не е за оставање ќе го тргнам, ти само
ПРИЈАВИ Мики, не ја пуни темава со рандом мрчење без да принесеш евиденција. Ти до сабајле можеш да плачеш како си обесправен, ако не приложиш ДОКАЗ, конкретно прашање и слично, искрено твоето мислење е 0, дури и контра продуктивно пошто све што правиш е создавање некоја лажна узбуна и илузија на бунт како што праат многу членови кои немаат соодветни докази и пошто знаат дека ги немаат, пробуваат одоколу да создадат некоја слика на неправда или уште пострашно, не се ни самите свесни дека напишале нешто кое уопште не е таму каде што треба да биде или со несоодветна содржина.
Не се сложувам со 95% од луѓето кои пишуваат тука, многу од нив и атеисти. Не се вади на картата дека си обесправен пошто си теист, кај мене не ти пали тој муабет.[DOUBLEPOST=1412020127][/DOUBLEPOST]
@MIKI1 , пошто стварно бев љубопитен кои мислења сум ти ги избришал, наидов на неколку кои ти биле избришани од моја страна пред една недела.
Прашања за христијанството...
Ова е МИКИ1 прашање за христијанството или одговор на прашање?
Прашања до атеистите.... (тука имаше дебата во која ви избришав повеќе мислења на тебе и на атеистите на кои им даваш измислени права, вчера ова било)
Ова е мики прашање кое го имаш за атеизмот?
А ова Мики се е прашања кои ги имаш за атеизмот кон атеистите? Мене не ми личи на ништо такво. Не е прашање за атеизмот, дали е ова прашање за атеизмот кон атеистите, што мислиш Мики? Можда сум ја слеп, ама мене ми личи на лична расправија, Мики.
На истата тема беа избришани уште 30 мислења кои беа расправии и оф топик од сите членови кои учествуваа во расправијата, што не ти е јасно на тебе? Пишуваш мислења кои ОЧИГЛЕДНО, не се поврзани со темата, мислењата ти биднуваат избришани.
МИКИ, немаш 10 години, на дете да му објаснев ќе сфатеше до сеа. Го сфаќаш концептот за „оф топик“, нели? Оф топик е кога пишуваш нешто што не е согласно со темата. Расправија помеѓу 30 души на „Прашања до...“ е оф топик, имате веќе таква тема Мики. Не е навреда ако некој мисли дека тоа во што веруваш е погрешно на таква тема која е создадена за да исправате криви дрини и таму такви расправии никој не ви ги брише. Ако сакаш да дебатираш, пишувај таму, не ги загадувајте другите теми.
Од друга страна ако некој тебе те навреди на било каков начин и почне некако да те напаѓа, пријави ти и не бери гајле. Не се подавај и не реагирај на провокации.
Ти најубаво си поминуваш тука пошто не навлагаш премногу у навредувања. Чуму се буниш па ти, повеќето атеисти тука поминале полошо од тебе ако стварно почнале да ве вреѓаат. Па ти си дошол пустиот да се жалиш пошто сум ти избришал оф топик мислење.