Палети

• Креатор на темата Креатор на темата Vitomkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 ноември 2013
Мислења
26
Поени од реакции
7
Здраво ме интересира дали има Македонска фирма за производство на палети и ако има во кој град. Барам на нет за да купам палети но ми излегуваат само бугарски страни. Ако нема македонска фирма за производство на палети сигурно би било добар бизнис да се отвори. Мислење?

Здраво ме интересира дали има Македонска фирма за производство на палети и ако има во кој град. Барам на нет за да купам палети но ми излегуваат само бугарски страни. Ако нема македонска фирма за производство на палети сигурно би било добар бизнис да се отвори. Мислење?

Ангровардар 043-232933
Aриес 075-225345
Пандана 047-234560

ако збориме за вакви палети

bild_palette-2weg1weg.gif

Претпоставувам дека за вакви мислиш...
1063767.jpeg

Знам дека Ангровардар произведуваат. А за тоа колку се исплати да отвориш свој бизнис за производство на палети, стварно незнам:)

Recisi sekoja pilana proizveduva paleti, e sea ti treba euro ili nekoj mk unikat toa na lice mesto.

Moze planira covekot da pravi mebel od paleti :)

Da. Mebel od paleti da pravis e mnogu dobar i isplatliv biznis ama neznam vo nashava drzava kolku e iplatliv. Mislam za Euro paleti. Tie se so pecat na niv a toa mislam znaci deka drvoto e kvalitetno i ne propusta voda, a nashive proizvoditeli na paleti normalno bi stavile nekoe ponekvalitetno drvo :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom