Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум на работа до 16.00 / 16.15 ч

Зависи од гужва низ град да стасам до Црниче да се пресоблечам и ке дојдам.
Кога ке стасам тогаш.

1. @@Castiel
2. @@TheWhiteMamba
3. @@Dr. House
4. @@ob1
5. @@KembaW
6. @@RickyLFC9
7. @@Cthulhu^
8. @@Del Piero best 10
9. @@Сладоледџија
10. @@Saeta Rubia
11. @@Fastforza
12. Другар на Cthulhu^

У 4 и пол сите таму, ако стигне Саета топ, ако не ќе го почекаме, бар да не ни го фати некој теренот.

Ако сака уште некој слободно нека се пријави :)

11ти е FastForza, 12ти е другарот на Ctuluhu.

Терминот е 16.30.

Се надевам им одговара на сите, Саета пиша ќе дојде што побрзо, мислам не е проблем 15-20 минути да се загрееме со човек помалку.

Ако некој не доаѓа, нека пише до вечер, за да имаме време да најдеме играч утре.

Донесете уште еден човек, другаров ми пишал синоќа на факинг Фејсбук у пет до ќуше дека ќе иде у болница и нема да стигне на утакмицава.
Update: Најдов замена, друго другарче, али осеќам дека ќе бидеме 11 луѓе :) Немој да касните, ќе идам на свирка у Хавана после, од 19:00 почнуе.

Последно уредено:
Мојата поделба за екипите би била:

Бели(јас морам у бели да бидам :icon_mrgr:):
1.TheWhiteMamba
2.Сладоледџија
3.RickyLFC9
4.Fastforza
5.Del Piero Best 10
6.ob1

Црни:
1.Cthulhu
2.Другар му на Cthulhu
3.Saeta Rubia
4.KembaW
5.Castiel
6.Dr.House

Не знам дали ги знаеш другите 3ца, ама не се којзнае што посебно па заради тоа пишав вака.. али добро сеедно е

Нема лутиш бе па и ти, јас сакам предизвици. Али TheWhiteMamba е голема предност, а за фактот дека Ивица е моторот и главната оска на екипата у која игра ич не ни трошам зборови :)

Не знам дали ги знаеш другите 3ца, ама не се којзнае што посебно па заради тоа пишав вака.. али добро сеедно е
А во другава екипа 6 ништо посебно има..[DOUBLEPOST=1412860945][/DOUBLEPOST]Нека дојде голманот во црна екипа барем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom