Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
31' 0:1 ,Kiroski , 58' 0:2 Vručina. ,64' 0:3 Kirovski,75' 1:3 zdravkov

Последно уредено:
Конечно убедливо и на гостински терен. Лека полека ја наоѓаме формата која што сите ние ја очекуваме од момците. Браво за Митров кој дефинитивно беше МОМ денеска. Вручина покажа дека е мајстор соначинот на кој погоди за 0-2. Исто и од Мурати сум разочаран последниве игри иако игра како повреден, своите најдобри изданиа ги имаше како лев бек а природна позиција му е десен бек, едвај чекам да се врати Бејтулаи и овој да се префрли како лев бек доколку не купат некој квалитетен левк у зима. Жуни незнам кај е со паметот ама дефинитивно катастрофа е сезонава, како да заборавил фудбал да игра. Кај е оној од пролета кој си поигруваше со противниците, мора под хитном на дисциплинска у клубот, да го воспитат убаво.:facepalm:
Добро е што влегуваме у ритам пред најбитните утакмици, следната со Вардар у првенството во Тетово, па после исто со Вардар у купот во Скопје. Со победа наредно коло ќе им дишиме у врат а и многу помотивирани би влегле на возратниот дуел од купот[DOUBLEPOST=1412537018][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Абе во Штип само 60 ден картата :D. Иначе од Тетово бевме околу 80-100 души сите со автомобили.
Можевме многу поубедливо да победиме, но најважна е победата. Вручина само како ме изненади, стана вистинско крило, помага и во одбрана, се бори за топката во нашата половина. А и Кознику му рече дека мора да се врати назад и да помогне, тоа беше околу 15-та минута и потоа цел натпревар се бореше, а можеби имаше и мотив плус, татко му беше на трибина.

Имери има голем потенцијал, но многу е себичен. Хах го изнервира и Кознику во една ситуација.
Единствена грешка на тренерот беше што го повлече од игра Зеба иако цело време му викаше да се врати поназад и да ја бара топката изгледа затоа се изнервира и го извади, а до тој момент ниту Алими не беше нешто подобар.
Кировски е класична 9-ка, не може од него да се бара да гради игра.
Одбраната треба уште да се среди, но полека Милиев и Бериша стануваат добар тандем.

Иначе штипјани културни луѓе, еден ни честиташе Бајрам, после и еден од полицајците на излегување ни честиташе.
Фаланга очај, хах Ајде сега да ги е*еме Шкендија Тетов и Балистите :LOL:. Тапанот свадбарски им беше. Кога стана 3-0 си ги собраа транспарентот и македонското знаме, а пола од гледачите почнаа да излегуваат.

Toni dali nesto bese smeneto od pred 9 godini !?Tribini,parking,vratite pamtiveski!? Togas bev posleden pat za polufinaleto na kupot

Toni dali nesto bese smeneto od pred 9 godini !?Tribini,parking,vratite pamtiveski!? Togas bev posleden pat za polufinaleto na kupot

Исто бе се беше. Само градот е изграден нешто. Билетарата таа 20 цм отворена. Паркинг, каков паркинг бе на тротоар си паркиравме.
Е оградата на трибината не беше таа истата бидејќи тогаш ја срушивме кога погоди Положани.

GoalMachines

os4scx.png

Kazneti sme 4.000 € za dvete utakmici ,steta za Destani eden par konduri vo minus ke bide :(

Во недела контролен натпревар против Скендербеу во Корча.
Баш вистински тест ќе биде ова, квалитетен тим се Скендербеу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom