Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сумата може да се плати и директно таму, без никаков купон. Ја доста пати без картичка, ме мрзело да одам по банки сум се јавувала и сум си закажувала за третмани на лице преку групер, директно во студиото и немало проблем таму да си платам. :)
Аха, епа добро тогаш, мене ми беше само да не испадне да отидеме таму, да изиграме, и на крај да ни рече по редовна цена :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1412426878][/DOUBLEPOST]
za koga se igra ? inace ke dojdam ako e standard vo 5 saat ..
Недела, 5 саат, Мондано, се наоѓа одма позади ЈБТ гимназијата.
1. @@RickyLFC9
2. @@TheWhiteMamba
3. @@Castiel
4. @@ob1
5. @@Fastforza
6. @@KembaW
7. @@Dr.House
8.@Сладоледџија
9.
10.
11.
12.

Ајде, навали народе, само уште 4 слободни места. :D

Ако не се пријават доволен број на луѓе, ја можам да викнам другар. :)

Чекав да видам дали ќе се поклопи со друга утакмица шо требаше да ја играм утре. Не смеам да пропуштам утакмица која ни ја договорила babsyy :)
1. RickyLFC9
2. TheWhiteMamba
3. Castiel
4. ob1
5. Fastforza
6. KembaW
7. Dr.House
8. Сладоледџија
9. Cthulhu^

Ќе му правам друштво на Cthulhu^ да не пропадне терминот :)

1. RickyLFC9
2. TheWhiteMamba
3. Castiel
4. ob1
5. Fastforza
6. KembaW
7. Dr.House
8. Сладоледџија
9. Cthulhu^
10. Кајзер

1. RickyLFC9
2. TheWhiteMamba
3. Castiel
4. ob1
5. Fastforza
6. KembaW
7. Dr.House
8. Сладоледџија
9. Cthulhu^
10. Кајзер
11. Saeta Rubia

@babsyy ти ќе дојдеш ? :D и не се срами можеш да земеш некоја другарка... :D башка мора некој да ни го потврди таму терминот дека е за нас... обично @wiksa носи другарки ама повреден е сеа...па ќе мора ти...

Ај нека се пријави уште некој бе, толку муабет за да играме на теренче и не можеме 12 да се собереме. Ако не се пријави 12ти, тогаш @ob1 нека го викне другарот. Јесда ја секад сум за да иаме и некоја замена да не се заебе нешто (ко секад :D )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom