Онлајн продавница за патики

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
ПОЧИТУВАНИ!!!
Посетете ја нашата веб-страна, одберете го Вашиот омилен модел од нашата понуда, доставата до Вашите домови низ цела Р. Македонија е бесплатна, уживајте во Вашиот шопинг.
www.kupipatiki.com - "Задоволните клиенти се најдобра реклама"

Мои блиски луѓе ги продават патиките па им правам реклама и услуга, јас лично си ги купив Nike Air Max 90 Blue и сум премногу задоволен од нив. Затоа ви правам Share да се запознаете со страната и ако сакате да си порачате. Поздрав

Патичињава оригинал се или како што кажа @Mr.Method се погодија кинескиве копии како оние на IOffer и слични на нив.

Се погодија кинескиве копии :)

Оди во спорт м или спорт вижон купи си оригинал кинески,индонезиски,тајландски, бангладешки..........

А за пет пара парики со се повратна повеќе ми се исплати од софија да си ги купам,тек па во јануари од јунинистган да ги купувам[DOUBLEPOST=1412091203][/DOUBLEPOST]
Ok, samo pokasno nemozam sega
Не мора одма,ако скаш и по две години оди.

Оди во спорт м или спорт вижон купи си оригинал кинески,индонезиски,тајландски, бангладешки..........

И што има врска тоа, сите поголеми компании своите работи ги прават во таквите држави каде што има поефтина работна рака пример ејпл ги прави во Кина, фред пери Кина, конверс во Турција, најк во Камбоџа има погони итн. Битно е материјалот секаде да е ист, и се сигурно поквалитетни од овие погоре на сајтот битпазар тип патики.

И што има врска тоа, сите поголеми компании своите работи ги прават во таквите држави каде што има поефтина работна рака пример ејпл ги прави во Кина, фред пери Кина, конверс во Турција, најк во Камбоџа има погони итн. Битно е материјалот секаде да е ист, и се сигурно поквалитетни од овие погоре на сајтот битпазар тип патики.
Не грешка си!
Лакомоста кај некој е помала кај некој поголема а кај некој многу поголема.

На ќерката и купив наик од битпазар 1600 денари а во сити мол 100% целосно истите патики се продаваа по цена од само 4699 денари
По ова се прашувам кој кого ебе у здрав мозок?

Не грешка си!

На ќерката и купив наик од битпазар 1600 денари а во сити мол 100% целосно истите патики се продаваа по цена од само 4699 денари
Abe na izgled i ajfonite izgledaat isto pa ne se isti.

Не грешка си!

И другар вака викаше ама затоа во една година 3 пара патики искина од тие битпазарски додека мене на пример никогаш ми нема скинато патика (купена во спорт м, спорт вижн итн).

Не збориме кај ги прават туку дали ги прават по лиценца, овие се кинески копии е сега колку се квалитетни не знам но дека не се оригинал, не се.

Nike Air Force (Yeah sure) - 2800 den.
Изгледа мене ме заебале у германија летово шо ги платив 170 еу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom