Politika e zabraneto na forumov! Zatoa ne se bunam stari.Тебе државата ти ја прават бетер од канализација па ти не те видов еднаш овде да се побуниш.. и ти ќе кажуваш кој што вози.. остај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Politika e zabraneto na forumov! Zatoa ne se bunam stari.Тебе државата ти ја прават бетер од канализација па ти не те видов еднаш овде да се побуниш.. и ти ќе кажуваш кој што вози.. остај.
Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..Politika e zabraneto na forumov! Zatoa ne se bunam stari.
Кај нас најмодерно и најкул е у средно да си атеист, и оправдано е, у тие години се бориш да се дефинираш шо човек си и си решаваш пубертетски кризи. Ама и покасно ако уште си забутан да следиш една таква нерелевантна кауза, треба да се преиспиташ, посебно у ваква секуларна според Устав држава како нашата.Тебе државата ти ја прават бетер од канализација па ти не те видов еднаш овде да се побуниш.. и ти ќе кажуваш кој што вози.. остај.
Ejjj ...Haha....Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..
Wait Wat?Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што
Да,ама јас сум верник на нивната Црква и тоа ми дава ПРАВО И МОРАЛ да ги судам.. ТИ НЕ СИ И ТЕБЕ ТИ Е ОДЗЕМЕНО ПРАВОТО... сега разбра зошто ти префрлив за државата ?Ejjj ...Haha....Rece vernikot koj gi osuduva i pogrdno gi narekuva site neistomislenici!
Hmmm....Znaci drugite se drzavni vernici i imaat pravo i moral da ja sudat drzavata?Да,ама јас сум верник на нивната Црква и тоа ми дава ПРАВО И МОРАЛ да ги судам.. ТИ НЕ СИ И ТЕБЕ ТИ Е ОДЗЕМЕНО ПРАВОТО... сега разбра зошто ти префрлив за државата ?
друг пат укличи мозок пред да се клебериш..
гледаш дека јас сум тој овде што најмногу треба да се смее од сите ?Hmmm....Znaci drugite se drzavni vernici i imaat pravo i moral da ja sudat drzavata?
Nemozis da razberes ti toa stariгледаш дека јас сум тој овде што најмногу треба да се смее од сите ?
КАКО ЖИТИ СЕ,УСПЕА ТОА ДРЖАВНО СО ВЕРНИЦИ ДА ГО СПОИШ... не ти е срам ти да се цериш тука наместо јас да се изнасмеам.. ?
Неможеш да објасниш ти пријателе зошто ни сам не знаеш што сакаш да кажеш.Така е кога за да направите смешен циркуз и се клеберите заборавате што пишувате..Nemozis da razberes ti toa stari...a i nemozam veke da crtam!
Како мислиш дека нема ни право ни морал?.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..
Може тоа морал да го замениш со ''лице'' и прашањето да биде Со кое лице им судиш ти на нив..Како мислиш дека нема ни право ни морал?
Сите ние имаме морал , без разлика од каде произлегува и сите луѓе судат и расудуваат врз база на истиот.Станува збор за потреба до душа, не баш за право.
Неможеш да објасниш ти пријателе зошто ни сам не знаеш што сакаш да кажеш.Така е кога за да направите смешен циркуз и се клеберите заборавате што пишувате..
Да земем да се смеам јас и да ставам такви смајли за твоите,од Исписимус,Хептаграм и Атеист на темава бисери... кај би бил крајот ?
Haaha...Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што..
Уште да очекував замисли такво нешто.. СТРАШНО.Haaha...Nemozam da ti pomognam! Ostani mi so zdravje ...Mi zavrsi rabotno vreme!
Ако се договориме лице да е синоним за морал , може да го замениме. Одговорот ќе остане ист.Може тоа морал да го замениш со ''лице'' и прашањето да биде Со кое лице им судиш ти на нив..
ако така ти одговара..
Како и да е,нема право/морал да збори за тоа.Како да земем да зборим за атомска физика и да се буним нешто а немам појма во тоа.. како што немам јас за тоа право така и он.. точка.Ако се договориме лице да е синоним за морал , може да го замениме. Одговорот ќе остане ист.