Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Тебе државата ти ја прават бетер од канализација па ти не те видов еднаш овде да се побуниш.. и ти ќе кажуваш кој што вози.. остај.
Politika e zabraneto na forumov! Zatoa ne se bunam stari.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Politika e zabraneto na forumov! Zatoa ne se bunam stari.
Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..

W

wicked_1

Гостин
Тебе државата ти ја прават бетер од канализација па ти не те видов еднаш овде да се побуниш.. и ти ќе кажуваш кој што вози.. остај.
Кај нас најмодерно и најкул е у средно да си атеист, и оправдано е, у тие години се бориш да се дефинираш шо човек си и си решаваш пубертетски кризи. Ама и покасно ако уште си забутан да следиш една таква нерелевантна кауза, треба да се преиспиташ, посебно у ваква секуларна според Устав држава како нашата.
Државава е напраена баш како шо спомна канализација од корумпираните политичари у секој сегмент на општеството, а соговорников е преокупиран со попови и џипови.
И еднорози.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..
Ejjj ...Haha....:pos::pos::pos: Rece vernikot koj gi osuduva i pogrdno gi narekuva site neistomislenici!
Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што
Wait Wat?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ejjj ...Haha....:pos::pos::pos: Rece vernikot koj gi osuduva i pogrdno gi narekuva site neistomislenici!
Да,ама јас сум верник на нивната Црква и тоа ми дава ПРАВО И МОРАЛ да ги судам.. ТИ НЕ СИ И ТЕБЕ ТИ Е ОДЗЕМЕНО ПРАВОТО... сега разбра зошто ти префрлив за државата ?

друг пат укличи мозок пред да се клебериш..

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Да,ама јас сум верник на нивната Црква и тоа ми дава ПРАВО И МОРАЛ да ги судам.. ТИ НЕ СИ И ТЕБЕ ТИ Е ОДЗЕМЕНО ПРАВОТО... сега разбра зошто ти префрлив за државата ?

друг пат укличи мозок пред да се клебериш..
Hmmm....Znaci drugite se drzavni vernici i imaat pravo i moral da ja sudat drzavata?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Hmmm....Znaci drugite se drzavni vernici i imaat pravo i moral da ja sudat drzavata?
гледаш дека јас сум тој овде што најмногу треба да се смее од сите ?

КАКО ЖИТИ СЕ,УСПЕА ТОА ДРЖАВНО СО ВЕРНИЦИ ДА ГО СПОИШ... не ти е срам ти да се цериш тука наместо јас да се изнасмеам.. ?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
гледаш дека јас сум тој овде што најмногу треба да се смее од сите ?

КАКО ЖИТИ СЕ,УСПЕА ТОА ДРЖАВНО СО ВЕРНИЦИ ДА ГО СПОИШ... не ти е срам ти да се цериш тука наместо јас да се изнасмеам.. ?
Nemozis da razberes ti toa stari:D...a i nemozam veke da crtam!

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Nemozis da razberes ti toa stari:D...a i nemozam veke da crtam!
Неможеш да објасниш ти пријателе зошто ни сам не знаеш што сакаш да кажеш.Така е кога за да направите смешен циркуз и се клеберите заборавате што пишувате..

Да земем да се смеам јас и да ставам такви смајли за твоите,од Исписимус,Хептаграм и Атеист на темава бисери... кај би бил крајот ?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
.. немаш ни право ни морал ти да судиш кој што вози..
Како мислиш дека нема ни право ни морал?
Сите ние имаме морал , без разлика од каде произлегува и сите луѓе судат и расудуваат врз база на истиот.Станува збор за потреба до душа, не баш за право.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Како мислиш дека нема ни право ни морал?
Сите ние имаме морал , без разлика од каде произлегува и сите луѓе судат и расудуваат врз база на истиот.Станува збор за потреба до душа, не баш за право.
Може тоа морал да го замениш со ''лице'' и прашањето да биде Со кое лице им судиш ти на нив..
ако така ти одговара..

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Неможеш да објасниш ти пријателе зошто ни сам не знаеш што сакаш да кажеш.Така е кога за да направите смешен циркуз и се клеберите заборавате што пишувате..

Да земем да се смеам јас и да ставам такви смајли за твоите,од Исписимус,Хептаграм и Атеист на темава бисери... кај би бил крајот ?
Епа забрането е(етички и морално) да тролаш за нешто кога ти ништо не превземаш ништо за било што..
Haaha...:pos::pos::pos:Nemozam da ti pomognam! Ostani mi so zdravje ...Mi zavrsi rabotno vreme!

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Може тоа морал да го замениш со ''лице'' и прашањето да биде Со кое лице им судиш ти на нив..
ако така ти одговара..
Ако се договориме лице да е синоним за морал , може да го замениме. Одговорот ќе остане ист.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ако се договориме лице да е синоним за морал , може да го замениме. Одговорот ќе остане ист.
Како и да е,нема право/морал да збори за тоа.Како да земем да зборим за атомска физика и да се буним нешто а немам појма во тоа.. како што немам јас за тоа право така и он.. точка.

Kajgana Shop

На врв Bottom