ROOT на сите андроид телефони со еден клик

• Креатор на темата Креатор на темата zelenko
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав на xperia tipo програмава, само се рестартира и толку. А си пишува пред да кликнеш дека ако се рестартира значи не е успешно. Чаре некое за да напраам роот на телефонов?
Види на форумот од xda, можда има некој туторијал за рут за типото.

Види на форумот од xda, можда има некој туторијал за рут за типото.

Пробав преку еден куп од таму, симнував програми а-у...сите што се такви кликни и се ќе се заврши, не го препознаваат телефонот. И апдејт му правев и се по ред, ама не сака. Јбг му направив фактори ресет, тера како нов сега :)

Некој поупатен да ми одговори ако можи.

Ако го рутирам мојот Ноте 3 со овој таканаречен ``еден клик`` све живо и диво ќе ми си избрише од тел ???

Ако некој правел сигурна процедура за рут на Xperia M, нека каже како иде и некои препораки за добри custom ромови.

Некој поупатен да ми одговори ако можи.

Ако го рутирам мојот Ноте 3 со овој таканаречен ``еден клик`` све живо и диво ќе ми си избрише од тел ???
Не ти брише ништо. Само ќе ти додаде суперјузер пристап.

Ajde nekoj poupaten,telefonot mi e rutiran(HTC Desire 310) Go rutirav samo za da oslobodam mesto od Phone Storage da prefrlam aplikaciite vo SD CARD(4.2.2 jellybean nemozes da prefrlas) Ama i so rutiran telefon pak nejke ne mi dava opcija :) Ima nekoj da pomogne da kaze dali moze da se napravi nesto ili da go unrutnam da ne bide rutiran za dzabe.... Mene povekje mi bese za toa za aplikaciite sa mesto :)

Ajde nekoj poupaten,telefonot mi e rutiran(HTC Desire 310) Go rutirav samo za da oslobodam mesto od Phone Storage da prefrlam aplikaciite vo SD CARD(4.2.2 jellybean nemozes da prefrlas) Ama i so rutiran telefon pak nejke ne mi dava opcija :) Ima nekoj da pomogne da kaze dali moze da se napravi nesto ili da go unrutnam da ne bide rutiran za dzabe.... Mene povekje mi bese za toa za aplikaciite sa mesto :)
Проба со Titanium Backup?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom