Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Балисти абе бевте у Битола на гостување оваа сезона.Сте биле ли вие на гостувања кога сте имале забрана за во Битола Струмица Прилеп Кавадарци или така се правите паметни.

Балисти ќе одговорите на ова прашање или некои прашања не заслужуваат одговор ?

ti ja zatvoriv ustata zatoa.

Ќе одговорите на ова?

Па според вас и Комити никогаш не биле против вас, а вие одите Скопје? :tapp:
Pelister lani vleze prva liga.
I vo skopje ne gostuvavme godina i pol mozda dva ne se sekjavam, pa ke dojt redot i za Bitola.

A vie ste samo za da se falite deka imate muskuli, fotogenii:)

Za kaj biletarnata vo skopje, 30 komiti vs 6 balisti, i pak se vide vo slika komitot so dupnata glava.

A za kaj kasarnata, vi rekov deka ima snimka, i onoj so snimal bil makedonec, pa naj interesniot del koga komiti begaat i vlegvet vo autobus, i frkata megu balistite i policijata e napraena "crop". i pak ako ne veruvas vidigi komitite kaj se pikani ;)

NE KA PUKAT DUSMANITE.

Ми го разубави денот.Одамна не сум се смеел овака.

Kratko rezime:Na filip II sekogas ne ima,mozda ne organizirano ama vnatre se sobirame , Protiv teteks vo tetovo sekogas ne ima ,a vie nikako da ni idete .Ova se fakti,zaebi romani i knigi za okolnostite,realnosta e toa.Dokumentirani dokazi eden Kup,a ne samo prazni recenici niz forumi ;)

Ќе одговорите на ова?
Што сакаш бе другар да ти одговарат, кога они на домашни утакмици не навиваа сезонава, магично се појавија сега за Вардар, зошто доживување им е да мерат ташак и глумат ривалство со Вардар и да се јачаат како никој нема муда да им гостува, после тоа веројатно пак ќе си земат одмор, за до крај на сезона кога ќе треба да се шетне негде, до Скопје може, и покрај сите забрани, ќе влезат со 1 000 специјалци околу нив :icon_lol: некоја клучна утакмица во Тетово, со Тетекс исто така и тоа е тоа..:) Им се може на луѓето :D

Не сме навивале сезонава, како да не.
Навивање имаше, после се случија некои работи после мечот со Хоризонт и имаше мал прекин.

Абе не ме зафркавај, како ќе ви текне така лабаво си правите шеми. Немавте живо пиле на трибина, и одеднаш фешти во Тетово во пресрет на двете најјаки утакмици со Вардар и Тетекс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom