Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Роналдо го фаулира играчот, незнам шо не ти е јасно? Од друга страна Марсело ја вадеше топката од шеснаесетник, направи еден смешен скок и му дадоа пенал. =)) Плус претходно го фаулира играчот на Елче од позади а овај беше речиси излезен пред Навас, лесно црвен картон, пак си искулира судијата.
Секој нормален судија у оваја ситуација ќе суди опасна игра од играчот на Елче или народски кажано “ѓон“. Се праете слепи со сила.
 
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Крос си ја врши сосема солидно работата на средината. Можда не е забележителен ама тој е мотор на екипата. Битно е што секогаш има решение а и е зачетник на сите контри и што е најбитно ретко греши пас или пак паничи.
Тоа што промашил 2 шанси не е некој минус за него, пошто тоа не му е работа.
 
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Крос кога губи топка знае дека Иљара е зад него и го покрива, едноставно е, топките што ги губи се кога превзема ризик односно оди во офанзива. Денес мораше да погоди ама ајде бидна.

Контролата на средината беше толку добра што не дозволија ни една шанса од таму. Сите шанси противникот ги направи на страната на Марсело. Сеуште го чекам денот кога ќе дојде тренер во Реал и ќе увиди дека Марсело не е лев бек.
Од друга страна пак недостаток беше тоа што Крос и Иљара се слични играчи и двајцата играат статично т.е. ја контролираат играта па нивниот придонес во офанзива е многу мал. Единствено во ситуации кога Крос се уфрла од втор план за да шутира.

Иско има прекрасна трансформација. Не гледа да шутира одма туку игра за екипата. Моментално покрај Роналдо е во подобра форма од сите останати играчи.

Наредната утакмица мора да одмори Хамес, се гледа дека е заморен. Може и Крос да одмори, одигра се до сега. Според формата очекувам ваков состав
-------------------Касиљас------------------------
Арбелоа---Варан------Рамос--Марс/Коен
-----------Модрич----------Иљара-------------
Бејл-----------------------------------Иско-------
--------Бензема:eek:-------Роналдо------------

Се гледа дека има прогрес во екипата. Многу е важно играчите од клупата да се воиграни и во добра форма. Иљара и Иско играат доста подобро, и не дека е Елче, лани имаа проблеми и со екипи од овој ранг. Карло има работено се гледа, само да се задржи истово, да не им ја менува дрогата.:icon_lol:
 

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.333
Поени од реакции
29.470
Бензема да имаше позиционирање како Роналдо имаше да гази а вака и Џон Стоктон да го имаме не може да му асистира :pos:
 

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
BRAZZERS ви претставува:

"The BENZ Mafia"

во главните улоги: Nikki Benz, Karim Benzema

kral benz.JPG

Јас па се чудев оти вчера не играл, он уморен да ти бил од снимањето сцени за филмов.. Абе за сè го бива, алал да му е! :)
 
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574


WELCOME BACK JESE !![DOUBLEPOST=1411579443][/DOUBLEPOST]Нов банер, нова цел. Навивачите на Јунајтед со порака до Роналдо. Авионот со банерот ќе прелета преку стадионот на Виљареал (кој го пречекува Реал) викендов.





GOODBYE CRISTIANO :place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
 
Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.147
^ Ви викам ја гнида од клуб се, не ми верувајте вие после.
 

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
I da obavezno na polusezona ce si zamini nema liga sampioni da igra (facepalm)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom