Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Статистиката вели дека гејојте страдаат и до 5 пати повеќе од психози, растројства, депресии... и други видови на психички заболувања од колку нормалната популација.
Статистиката вели дека тоа е од такви како тебе, кога и да ви се пружи прилика вршите тортура врз „ненормалните“, пошо вие нормални сте де.

Статистиката вели дека тоа е од такви како тебе, кога и да ви се пружи прилика вршите тортура врз „ненормалните“, пошо вие нормални сте де.
Статистиките се од Холандија, Канада, Нов Зеланд има и од Америка. Земји кои имаат висока толеранција и ги прифатија гејојте како нормални. Во Холандиуја хомосексуалноста е легална од 1811 и педераната таму е заштитена со сите можни и неможни закони. Во холандија подобро да те обвинат дека си член на Ал Каеда која планирала атентат на кралицата од колку дека си навредил педер. И во таа холандија гејојте се убиваат многу повеќе процентуално од колку нормалните. Не ми се верува дека некоја холандска педерана си ги исече вените со студен жилет, си го истури мозоко со куршум, се фрли од зграда и се расцути на асфалтот.... ради мене. Си имаат тие други маки.. внатрешни.. неистражени, необјаснети, скриени

Никакви статистики и проценти нема, тоа е измислица...до самиот човек си е, дали ќе биде склон на самоубиство и нестабилен...не е до сексуалната ориентација, секакви има и меѓу хетеро и хомо .

Статистиките се од Холандија, Канада, Нов Зеланд има и од Америка. Земји кои имаат висока толеранција и ги прифатија гејојте како нормални. Во Холандиуја хомосексуалноста е легална од 1811 и педераната таму е заштитена со сите можни и неможни закони. Во холандија подобро да те обвинат дека си член на Ал Каеда која планирала атентат на кралицата од колку дека си навредил педер. И во таа холандија гејојте се убиваат многу повеќе процентуално од колку нормалните. Не ми се верува дека некоја холандска педерана си ги исече вените со студен жилет, си го истури мозоко со куршум, се фрли од зграда и се расцути на асфалтот.... ради мене. Си имаат тие други маки.. внатрешни.. неистражени, необјаснети, скриени
Ај докажи дека баш сите луѓе од тие држави не се како тебе? И дали тоа шо се гејови ги прави помалце луѓе ? Ај да те прашам тебе дали ти е жал за стрејт човек што се самоубил и дали ти е жал за геј што се самоубил?

Ај докажи дека баш сите луѓе од тие држави не се како тебе? И дали тоа шо се гејови ги прави помалце луѓе ? Ај да те прашам тебе дали ти е жал за стрејт човек што се самоубил и дали ти е жал за геј што се самоубил?
Мене ми е најмногу жал за мене кога не ми дава некоја п_чка.

Никакви статистики и проценти нема, тоа е измислица...до самиот човек си е, дали ќе биде склон на самоубиство и нестабилен...не е до сексуалната ориентација, секакви има и меѓу хетеро и хомо .
постојат статистики, медицински и полициски за секое самоубиство или обид за самоубиство се пополнуваат формулари, и за возраст, пол, вработено или не образование, сексуална орјентација.
И гејојте водат. Мора да им се признае дека се подобри од нас во психози, психички пореметувања, самоубиства и обиди за самоубиства семејни насилства промискуитети.... према нивните податоци (на гејојте и нивните весници и анкети) просечно еден геј ќе смени стотина партнери во живот а бројките се движат и до иљада. Дури и во заедница кога се масовно се онадат на страна. Проблемот не е во општеството. Во нив е.[DOUBLEPOST=1411051548][/DOUBLEPOST]
Ете, одма мењаш тема, верувал или не, не си секогаш вицкаст ;)
јас сум секогаш вицкаст и духовит и забавен и интересен
Ти не си.

Да се врти во круг...финтата е што на мене никој немоше да ми каже што е правилно а што не, неговото правилно за мене не е. Сите си веруваме во нешто...и најважно е што, we are all doing our own things. Ништо нема да се смени, секој ќе си го прави своеото и тоа што го влече :)

Ubavo da se pogledne i posle da se komentira , prekrasno video i se nadevam nekoj ke stavi prst na celo i si kaze STO KOJ KURAC AS PRAVAM USTVARI i na kogo mu sluzam !?

Кликнав не ја надгледувај темата...за да не ми стигаат известувања и да се замарам со глупости...овде секогаш ќе биде така, а на мене не ми треба поп со брада, да ми каже што е добро а што не...плус таа приказна за содом, не ми е интересна..., многу поубави и вредни нешта научив од приказните во книгите за деца...
Ако веќе сте за добар филм...
Romeos
Floating Skyscrapers
Melting Away

Забранет руски филм ... а на Youtube.

Оф бе, нафтопијци, оф ...

Ne te razbiram .... Zabranet ruski film da se prikazuva niz EU i SAD na toa se misli , a ti neznam na sto mislis . Ako si tuka da diskutiras za filmot OK i ne navreduvaj da ne ti najdam IP pa ke vidis koj ke pie nafta posle .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom