S
staycalm
Гостин
Помешав со англиски, racistraSist*

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помешав со англиски, racistraSist*
Не би рекол, многу е битно во која конотација се употребува зборот. За шип.тар исто зависи од кој е кажано. Ние генерално го користиме како омаложувачко ословување на одреден народ. Но батали ти тоа, скроз друг муабет е тоа.Глупости у боја. Се работи за културолошко толкување.
Денес никој не се вреѓа на „педер“, цело Скопје употребува „пеер“...
Некој се вреѓа и на „шип.тар“ од културолошки и преносен аспект, а у суштина е изворен етнонимски збор.
Затоа што биолошки не се разликуваат од останатите, имаат исти психички и физички потреби како сите други, способни се да одгледаат потомство, допринесуваат за општеството со работа и уметност.
velkom drazesna...Помешав со англиски, racistСепак фала на поправката.
Од каде знаеш дека мајчин јазик ми е македонскиот? Видовит си.Браво браво, па и профајлер си бил ти беАко некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка
A aко на пример некој е расист и јас ги бранам на пример кинезите дали тоа автоматски ме прави кинез?
Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој друг![]()
Добро шефе, не ги мразиш ама си против нив нелиОд каде знаеш дека мајчин јазик ми е македонскиот? Видовит си.
Инаку логиката ти вришти. А дали си помисли дека нити ги мразам нити ги сакам. Јас по правило не мразам никој, ама неможеш да ме натераш некого да сакам. Ако ти живееш во свет каде се е само црно и бело тоа е твој проблем.
Браво браво, па и профајлер си бил ти беАко некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка
A aко на пример некој е расист и јас ги бранам на пример кинезите дали тоа автоматски ме прави кинез?
Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој друг![]()
Браво браво, па и профајлер си бил ти беАко некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка
Братче машко сум, ми пишува на профил, МАШКОAj eve primer, da kazeme ja znam deka ti si zenski gay (ili bi) a ja ne sam nikakov gay, splet na okolnosti, sjaj u ocima i zavrsi se rabota, me pravi li toa pomalku homofob, ic homofob ili ne? Zosto, hipoteticki, ja sepak znam deka si Zena-Gay(namerno go begam lezbejka) ....
Не не сум против нив. Против сум кога својата состојба ја рамнат на ниво на нормалност, својата сексуална ориентација ја промовираат како нормална итн.Добро шефе, не ги мразиш ама си против нив нели![]()
dobro be aj ti si masko, eve za nekoja sto e zensko, a ista situacijaБратче машко сум, ми пишува на профил, МАШКО![]()
Добро.Не не сум против нив. Против сум кога својата состојба ја рамнат на ниво на нормалност, својата сексуална ориентација ја промовираат како нормална итн.
Да бев против ке се залагав на пример да затвораат, тепаат,казнуваат. Таквиот вид на секс да биди казниво дело. Ако најдиш барем еден пост од мене со таква содржина слободно наречиме хомофоб. Значи да скратиме едноставно ми пречи кога нивната настраност, генетска грешка или наречија како сакаш сакаат да ја израмнат на ниво на нешто сосем нормално, што е далеку од реалноста и вистината. А тоа што прават помеѓу себе е нивна работа.
Епа ајде ќе чекаме конкретен одговор од женскоdobro be aj ti si masko, eve za nekoja sto e zensko, a ista situacija
Не си машко ,педер си , давај гззз си, двоцевка , лезбеј си и итнБратче машко сум, ми пишува на профил, МАШКО![]()
Не си машко ,педер си , давај гззз си, двоцевка , лезбеј си и итн
Aрно и за тебе да знаеш да разбереш што пишувам ама тешко е..Дечко смешен си ми ти мене, и тоа многу
Ај дека не можеш.
Во пола од моиве постови има сарказам, очигледно и ти не разбирашAрно и за тебе да знаеш да разбереш што пишувам ама тешко е..
Добро.
Епа ајде ќе чекаме конкретен одговор од женскоИнаку не гледам зошто би те направило тоа помалку хомофоб?