Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
провидни се многу, барем едната да ја изгребеше другатаКој се овие двеве што се тегнат у средина жити се![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
провидни се многу, барем едната да ја изгребеше другатаКој се овие двеве што се тегнат у средина жити се![]()
Таа со беџот е од собраниското обезбедување. Пратеничката не се гледа која е, претпоставувам Казанџиска од Штип.Кој се овие двеве што се тегнат у средина жити се![]()
Не ми е саркастично.Не си анализирал добро.Јас не го осудив целокупното хип хоп движење туку изборот на овие неписмениве што одбрале баш метал и панк култура да си шират јагнешка пропаганда во која сите треба да блееме и да бидеме мирни христијанчиња,да пееме во црковен хор,хоби да ни е балет,да се жениме/мажиме точно на 25 години и да бидеме т.н примерни граѓани во едно имагинарно и апсурдно општество-парадокс само по себе.Во она малку делче што си ми го цитирал ќе забележиш дека го употребив зборот дечурлаана.Збор кој најчесто го употребуваат сите хардкор обожувачи на одреден жанр музика а овие,дечурлаанава се само фејкерчиња кои имитираат обожаватели и кои добиле за роденден случајно блуза од Мегадет или еве ако милуваш Сајпрес Хил,Ву Танг Клан,Тупак или пак по некоја случајност залутале пред излогот на сите можни квалитети кои одредена и интелегентна личност може да ги понуди и наеднаш добиле желба да бидат како неа за потоа толку лесно да ја отфрлат таа макотрпна,метаморфозна и интелектуална преобразба и да се навратат на она што биле пред тоа-празни и површни луѓе на кои нечиј живот,изградба и музички столб им бил само преодна фаза пред да станат страсни обожаватели на кафански и турбофолк песни.Лично,познавам многу такви.И верувај ми искрено ги презирам,шо нема врска со тренди луѓето кои слушаат MTV песнички денес.И MTV не е тоа што беше така да воопшто не им замерувам.Освен ако не ти е саркастично...
Дај не дупи и ти сега од кај испадна овој муабет? Ова го кажуваш као да нема рап песна во која што не се спомнува насилство, курви, пари, дроги и остали гето срања. Уствари земено у глобала само некој 10% од песните се такви, а што е најтрагично тие и се најпознати и најслушани по радија во моментов ради моменталниот тренд у светот каде што е нормално да лижеш чекан гола на спот и наместо нормална облека да имаш сирово месо на тебе.
Шо не пробаш да чепнеш нешто подлабоко освен од комерцијалново срање што го пуштат на MTV.
И, да, нема само металци у парк.
Добро погрешно сум те сфатил можеби бидејќи малце преостро го имаш напишано тој делНе ми е саркастично.Не си анализирал добро.Јас не го осудив целокупното хип хоп движење туку изборот на овие неписмениве што одбрале баш метал и панк култура да си шират јагнешка пропаганда во која сите треба да блееме и да бидеме мирни христијанчиња,да пееме во црковен хор,хоби да ни е балет,да се жениме/мажиме точно на 25 години и да бидеме т.н примерни граѓани во едно имагинарно и апсурдно општество-парадокс само по себе.Во она малку делче што си ми го цитирал ќе забележиш дека го употребив зборот дечурлаана.Збор кој најчесто го употребуваат сите хардкор обожувачи на одреден жанр музика а овие,дечурлаанава се само фејкерчиња кои имитираат обожаватели и кои добиле за роденден случајно блуза од Мегадет или еве ако милуваш Сајпрес Хил,Ву Танг Клан,Тупак или пак по некоја случајност залутале пред излогот на сите можни квалитети кои одредена и интелегентна личност може да ги понуди и наеднаш добиле желба да бидат како неа за потоа толку лесно да ја отфрлат таа макотрпна,метаморфозна и интелектуална преобразба и да се навратат на она што биле пред тоа-празни и површни луѓе на кои нечиј живот,изградба и музички столб им бил само преодна фаза пред да станат страсни обожаватели на кафански и турбофолк песни.Лично,познавам многу такви.И верувај ми искрено ги презирам,шо нема врска со тренди луѓето кои слушаат MTV песнички денес.И MTV не е тоа што беше така да воопшто не им замерувам.
Слушање и пеење на турбофолк е некултурно понашање. Ок.на хладно пиво немаше тепачки ама затоа на аца лукас фалеше некој да го удават во тоа базенот.
#juststatistic
нема полошо ако нагазиш некој сељак во кафиќ, спремај ја бандата за да избегате пошо ќе те гази со бмв/голф 3ка
и @dragonsky зборот сељак не е стереотип, некултурно понашање е