До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Тренираш за модератор или што?
Модератор, не фала. Тоа не е за мене.

Едноставно е глупаво без причина да се карате. Знаеш дека и сите верници на овој подфорум да побараат преместување на таа тема, тоа нема да се случи.
Свати го тоа како мислење (или став) и продолжи понатаму.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Модератор, не фала. Тоа не е за мене.

Едноставно е глупаво без причина да се карате. Знаеш дека и сите верници на овој подфорум да побараат преместување на таа тема, тоа нема да се случи.
Свати го тоа како мислење (или став) и продолжи понатаму.
Требаше цел подфорум стопати досега да биде затворен, ако сите размислуваа како тебе.[DOUBLEPOST=1407344644][/DOUBLEPOST]@Изгрев одсега постовите поврзани за мене, постирај ги на соодветен начин. Или преку порака, или ако се работи за телема, на соодветната тема. Да не биде дека ја спамираме темава.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Требаше цел подфорум стопати досега да биде затворен, ако сите размислуваа како тебе.[DOUBLEPOST=1407344644][/DOUBLEPOST]@Изгрев одсега постовите поврзани за мене, постирај ги на соодветен начин. Или преку порака, или ако се работи за телема, на соодветната тема. Да не биде дека ја спамираме темава.
.....секој има право на коментар (став, мислење...), каков и да е, треба да се почитува. А јас не гледам ништо лошо во мојот. Едноставно дискутирајте нормално, без кавги, навреди и понижувања (иако овие се наметнати).
Имај убав ден....:)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
.....секој има право на коментар (став, мислење...), каков и да е, треба да се почитува. А јас не гледам ништо лошо во мојот. Едноставно дискутирајте нормално, без кавги, навреди и понижувања (иако овие се наметнати).
Имај убав ден....:)
Пораката до Изгрев се однесува и за тебе. ;)

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Кога нешто бараш, почни прво од себе.
На темава јас сугерирав до модератор, и небеше поврзано со тебе туку со Bog, и потоа несоодветното стоење на една тема на овој подфорум.Ти влета неповикан, и емоционално реагираше.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
На темава јас сугерирав до модератор, и небеше поврзано со тебе туку со Bog, и потоа несоодветното стоење на една тема на овој подфорум.Ти влета неповикан, и емоционално реагираше.
Реагирав на твојата изјава дека дотичниот не требало да се банира бидејќи не разоткривал, што не е ништо друго туку дрска провокација и клевета.
И ако имаш било што друго да кажеш а е во врска со мене, веќе те замолив на кој начин да го направиш тоа. Не ја користи темава за муабет со мене.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Реагирав на твојата изјава дека дотичниот не требало да се банира бидејќи не разоткривал, што не е ништо друго туку дрска провокација и клевета.
И ако имаш било што друго да кажеш а е во врска со мене, веќе те замолив на кој начин да го направиш тоа. Не ја користи темава за муабет со мене.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Зошто ми е избришан последниот пост во темата креационизам наспроти еволуционизам. Постот беше насочен кон член кој што бега од одговор на соодветната тема, и згора на се темата е полна со вистински оф топици кои не се бришат. Значи наклонетоста од модераторите кон атеистите е јасна, ама ова веќе се очајнички методи.

D

Daedalus

Гостин
Затоа што постот не ти беше поврзан со темата на дискусија и водеше кон оф топик. Секој нареден пост кој нема да биде поврзан со темата на дискусија, ќе биде избришан без разлика на тоа дали е напишан од атеист или некој кој е религиозен, а биди уверен во тоа дека наклонетоста на модераторот не е ни кон атеистите, а ниту пак кон религиозните. Избришав многу постови кои не се поврзани со темите на разговор, а се од атеисти.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Да може да се забележи на соодветната тема, мојот пост беше ептен оф топик а останатите се баш на место.Нема наклонетост а очајно подпомагање на атеистите. Немај гајле и со старите модератори беше така, свикнати сме, терај.

D

Daedalus

Гостин
Од кога ве читам, увек наоѓате некои измислени кривци. Криви се атеистите, крива е политиката на форумот, модераторите се наклонети. Си пишал оф топик? Мислењето ќе ти биде избришано. Ако пишеш пак оф топик или пост кој не е во согласност со правилата, ќе добиеш 3 казнени за секој пост. Прочитај ги правилата, почитувај ги правилата и нема да има потреба да доаѓаш тука и да плачеш како системот не е фер. Тоа важи за тебе и за сите, без разлика на тоа дали по уверување си атеист или џаинист. Пишав на сите теми, од сега па натаму, секој оф топик ќе биде соодветно казнет и не планирам да дискутирам околу тоа.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Од кога ве читам, увек наоѓате некои измислени кривци. Криви се атеистите, крива е политиката на форумот, модераторите се наклонети. Си пишал оф топик? Мислењето ќе ти биде избришано. Ако пишеш пак оф топик или пост кој не е во согласност со правилата, ќе добиеш 3 казнени за секој пост. Прочитај ги правилата, почитувај ги правилата и нема да има потреба да доаѓаш тука и да плачеш како системот не е фер. Тоа важи за тебе и за сите, без разлика на тоа дали по уверување си атеист или џаинист. Пишав на сите теми, од сега па натаму, секој оф топик ќе биде соодветно казнет и не планирам да дискутирам околу тоа.
Болдот несакајќи ја покажа твојата нетрпеливост кон верниците.
За офтопик мислења да бришеш во ред(иако избришаното беше за прашање во однос на темата од кое што еден атеист бегаше, па требаше да интервенираш), но што со останатите мислења, по сите теми најмалку половината се оф топик, што е со нив, и уште еднаш зошто токму прашањето од кое бегаше атеист?
Плачење? насловов не темава како е?
А за власта што ја имаш, твое е како ќе ја зло/употребиш.

D

Daedalus

Гостин
Затоа пишав, од сега натаму нема идење оф топик. Не можам да идам 3000 страни уназад и да ги бришам пола од мислењата. Патем, у реду е повремено да отидеш оф топик во расправија ко што пишав, али вие ептен избегавте од темата.
Немам никаква нетрпеливост кон верниците, ти мислиш дека постои некоја „поларизирана“ политика тука. Ене го @Хептаграм XI , не се сложувам со ништо во што верува, па не му делам казнени пошто си пишува соодветно, фер одговара на тоа што е прашан и не влага у оф топици. Да би бил поларизиран како што ти кажуваш, ќе требаше и на него, @Ipsissimus, @Атеист (пошто не се слагам со се' што кажува) и тристо други фаци да им бришам мислења нонстоп.
Ти кажувам, неам ништо против тебе ниту било кој член кој сака да си ги претстави своите ставови, прочитај го и уведниот пост што го пишав на форумов, се' што треба е да се трудиш колку што може повише да се фокусираш на муабетот и ако гледаш дека некој те застранува од дебатата или пробува да те навреди, да го пријавиш неговото мислење, а другото препушти ми го на мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom