Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.823
- Поени од реакции
- 52.854
А од кај ви е уствари приказната дека не може да се режат игри?Добар виц
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А од кај ви е уствари приказната дека не може да се режат игри?Добар виц
Абе види сега,постарите игри се викаат xdg2 игри и се режат со било каков режач,а поновите се викаат xdg3 игри и се режат само со Lite on режач што поддржува Burner Max Payload Tool.А тоа дека се режат игрите со ImgBurn е точно.нема врска...сите игри стари нови се режат со имиџ брн(imgburn)програмата.Си купваш дабл лејер(double layer)диск и ја режиш со имиџ брн програмата.Јас си купвтам максел дискови коштаат 40ден од ЦД.Вербатимот се дупло поскапи....
Инаку сега видов на рарбг.цом излезена е на торент destiny ..
А како ги режам јас и ги играм xdg3 без Lite on режач?Абе види сега,постарите игри се викаат xdg2 игри и се режат со било каков режач,а поновите се викаат xdg3 игри и се режат само со Lite on режач што поддржува Burner Max Payload Tool.А тоа дека се режат игрите со ImgBurn е точно.
Штиклираш во imgburn verify against image?! кога ке успееш да пројдеш верификација 100% со не liteon режач и не verbatim диск тогаш пиши дека си успеал , а тоа не е возможно.а ако си ја снимил 97% со truncate па си пушташ mp3 да не те зеза тоа не се признава .А како ги режам јас и ги играм xdg3 без Lite on режач?
Зошто? Пак сум ја изиграл цела без проблем.Штиклираш во imgburn verify against image?! кога ке успееш да пројдеш верификација 100% со не liteon режач и не verbatim диск тогаш пиши дека си успеал , а тоа не е возможно.а ако си ја снимил 97% со truncate па си пушташ mp3 да не те зеза тоа не се признава .
Зошто не работат сите такаЗошто? Пак сум ја изиграл цела без проблем.
Само фифа не ми работела до сега.Зошто не работат сите така
Само fifa од тие што си ги играл плус со тој начин што го каѓуваш конзолата ти е флагирана одма за бан ако решиш да одиш online ризикуваш перманент банСамо фифа не ми работела до сега.
Како и да е, не може да кажувате не можеш така, кога можеш, само може ете има исклучоци кои нема да можеш да ги изрежеш така.
Поентата е дека кога некој ќе праша, добро е да му се објаснат сите опции како што требаСамо fifa од тие што си ги играл плус со тој начин што го каѓуваш конзолата ти е флагирана одма за бан ако решиш да одиш online ризикуваш перманент бан
Точно , ама и кажани до крај не до полаПоентата е дека кога некој ќе праша, добро е да му се објаснат сите опции како што треба![]()
Не се луди баткиве шо го прават фирмверот за лајтон сигурно има нешто нелиТочно , ама и кажани до крај не до пола
па изгледа имаш некој друг режач што поддржува Burner Max или xgd3 игриА како ги режам јас и ги играм xdg3 без Lite on режач?
Za da go flesuva dtajvot mora da ja otvori konzolata najverojatno imas lt 3.0Купив xbox 360 slim, со флешнат двд драјв.. па ако може да ми објасните неколку работи.
1. како можам да откријам на кој начин е флеширана конзолата, дечкото кажа дека не била отварана и матичната не е пипната?
2. дали смеам да направам апдејт на xbox live?
3. на какви дискови да си ги режам игрите и од каде може да ги набавам истите?
4. дали може да се игра онлајн?
Za da go flesuva dtajvot mora da ja otvori konzolata najverojatno imas lt 3.0