Fantasy Europa League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.803
Поени од реакции
60.196
Од денес активна е можеби најтешката Фантази лига за играње, Фантази ЛЕ.
Велам тешка бидејќи тука и со 30тина поени може да се има одлично коло. Играчите од кого најмногу очекувате, нема ни минута да заиграат во групната фаза :D Поради тоа ЛЕ ми е една од омилените за играње.

Линк до играта:
http://en.uelfantasy.uefa.com/CleverTV/en/uefa/uefa/15814/userhome.do

Кајгана лига:
1213637-589149

Правила:
http://en.uelfantasy.uefa.com/CleverTV/en/uefa/uefa/15814/clienthowtoplay.do

Ај да го скршам мразот... еден пример како не треба да изгледа ФЛЕ тим.

123.jpg

Убива човекот во Салцбург!
Гледам и сезонава на 6 натпревари 11 гола дал

А и немаат некоја тешка група Салцбург. Среќен сум што не влегоа во ЛШ :D

A од кај да знаеме кои екипи ќе играат озбилно во Лига Европа? Најглупа фантази ми е оваа, ама ако ми е досадно после може да напраам тимче. :D

A од кај да знаеме кои екипи ќе играат озбилно во Лига Европа? Најглупа фантази ми е оваа, ама ако ми е досадно после може да напраам тимче. :D

Аполон, Астра, Слован, Есторил, Локерен, Алборг... другиве ќе чуваат играчи за во лига :D

Балбоа купи си го :D

Untitled.jpg[DOUBLEPOST=1410443785][/DOUBLEPOST]
Мислам дека победникот од оваа сезона во ЛЕ во 15/16 ќе добие место во ЛШ. Ова е добро за екипи кои преку домашна лига не може да обезбедат место во ЛШ.

@DaniBMW чекам оценка :D
evropa.jpg[DOUBLEPOST=1410447292][/DOUBLEPOST]Иначе, екипи како Евертон, Фиорентина, Наполи, Виљареал, можеби и Интер сигурно посериозно ќе играат оваа сезона во ЛЕ, од причина што шампионот(или двата финалисти, не сум сигурен) наредната сезона ќе учествува во ЛШ.

Уф, што ми е тешко за ЛЕ да коментирам тимови :D
Често пати поголемите тимови во групната фаза не излегуваат со најсилниот состав, но ако судиме по настапите во домашните првенства на тимов би дал 8/10

Вието и Азар не се стандардни во своите тимови.
Азар до сега одигра 5 натпревари за Менхенгладбах и сите 5 влезе од клупата за резерви.
Диер има некоја ситна повреда, па под знак прашалник е неговиот настап.
Голманот на Краснодар е ефтин, но и тој има конкуренција во тимот. А и можеби најтешката група ја имаат, така да не очекувам клин шит од него.

За останатото лајк (y)
Но пак ќе речам, ова е ФЛЕ, па од тие што најмалку очекуваш, најмногу ќе добиеш... а "сигурните првотимци" ќе ја прескокнат групната фаза :D

Азар ќе го сменам, а Вието очекувам да игра поредовно во ЛЕ, бидејќи во лигата не е стандарден. :D (y)

Zwg0gxm.png

@DaniBMW мојов како ти се чини? :)

Толку ли му верувате на Дани ? ...што пцуење има да се удри по мене тука :D

Лукаку е doubtful.

Си земал еден од најскапите голмани, а треба да брани против Евертон и Волфсбург.
Според мене во моментот поголеми екипи од Лил. Истото важи и за Кјаер.

Тука клупата е многу важна... би ја засилил малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom