Економски факултет (reloaded)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Кажете некое искуство со Методи на продажба :)
И јас не го препорачувам иако положив на колоквиуми. Не одев на предавања ниту ми дозволи да правам проект оти дојдов еден ден покасно, така да си имав 6-ка. Прв колоквиум не пушти кој сакаме да си одиме со освоени 25 поени, втор колоквиум беше малку зезнат, но треба внимание и убаво распознавање. За испит не знам, многу се жалат. Во секој случај како членот над мене, повеќе нема никогаш да земам предмет од таа идиотка.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Паднав математика,треба да презапишам. Сеа ја презапишувам на местото на изборниот,така? Друго прашање-глеам можам да запишам изборен од универзитетот шо носи 2 кредити. Глеам некој предмети од ДИВ,некој да има некое искуство со ова? И за крај-ако може некој да ми каже збор-два за предметите у 3 семестар...Финансиски менаџмент,основи на менаџмент,основи на маркетинг

Член од
23 август 2014
Мислења
37
Поени од реакции
4
Продавам
деловна етика (учебник) и
основи на економија (учебник и прашања)

И комплет книги за втор семестар (прва година)
- статистика за бизнис и економија (учебнк, скрипти, прашања)
- економика на претпријатие (учебник, скрипти)
- организациско однесување (учебник)

Сите се копирани и добро сочувани. Ги шиткам евтино, скоро за џабе колку да не ми праат ѓубре дома

Член од
22 мај 2014
Мислења
22
Поени од реакции
3
Продавам:
Основи на економија (учебник)
Деловна етика (учебник и скратени скрипти)
Сметководство (учебник и збирка)

Книгите се копии, но не се шкртани или подвлекувани.
Ги продавам многу евтино. Подетални информации во порака. :)

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Дали има резултати Економски развој? Требаше да има уште минатиот четврток, ама по групиве нема ништо.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Паднав математика,треба да презапишам. Сеа ја презапишувам на местото на изборниот,така? Друго прашање-глеам можам да запишам изборен од универзитетот шо носи 2 кредити. Глеам некој предмети од ДИВ,некој да има некое искуство со ова? И за крај-ако може некој да ми каже збор-два за предметите у 3 семестар...Финансиски менаџмент,основи на менаџмент,основи на маркетинг
Nikoj?? Inace uste edno prasanje,bil nekoj na dopolnitelen statistika i sho se bara tamu??

Член од
26 мај 2014
Мислења
29
Поени од реакции
18
И јас не го препорачувам иако положив на колоквиуми. Не одев на предавања ниту ми дозволи да правам проект оти дојдов еден ден покасно, така да си имав 6-ка. Прв колоквиум не пушти кој сакаме да си одиме со освоени 25 поени, втор колоквиум беше малку зезнат, но треба внимание и убаво распознавање. За испит не знам, многу се жалат. Во секој случај како членот над мене, повеќе нема никогаш да земам предмет од таа идиотка.
Исто и јас не препорачувам ниеден предмет да се земе кај Снежана како изборен. Извадив едвај 8 на колоквиуми. Без разлика за кој нејзин предмет се работи, на испит многу тешко е да се положи. И јас исто го пројдов терминот за презентација , па земав само 5 бода од проектот. Оваа година затоа не избрзувам со изборни, првиот ми е Демографија а вториот не знам.:)

Член од
26 март 2014
Мислења
29
Поени од реакции
1
Продавам книги Аграрна политика и Демографија со обележани прашања што се паѓале и двете се копии инфо во порака

Последно уредено:
Член од
12 март 2012
Мислења
73
Поени од реакции
22
Основи на е-бизнис искуства? :)
Не е тежок, 60% од оценката е од колоквиум/испит, другите 40% од вежби на кои мораш да идеш.
Книгата и полагањето се на англиски, језда отворените прашања можеш да ги одговориш и на македонски ако сакаш. За колоквиумите баш и не се сеќавам, а на испитот имаше 15 прашања на заокружување со многукратен одговор (беше дадено и кое прашање колку точни одговори има) и 4 или 6 отворени прашања ама поопшти прашања се, мислам дека може и од презентациите да се научи. Во јуни и август мислам дека прилично попуштија при оценување. Мене интересен ми беше, ако ги имаш тие демографија полесните досега земено, земи го е-биз :)

Kajgana Shop

На врв Bottom